Systeemeigenschappen Wijzigen

Inhoudsopgave:

Systeemeigenschappen Wijzigen
Systeemeigenschappen Wijzigen

Video: Systeemeigenschappen Wijzigen

Video: Systeemeigenschappen Wijzigen
Video: Het periodiek systeem 2024, April
Anonim

De belangrijkste systeemconfiguratieparameters die in het venster Systeemeigenschappen worden weergegeven, kunnen worden gewijzigd met de standaardmethoden van het Windows XP-besturingssysteem. De grafische interface van het besturingssysteem stelt zelfs een onervaren gebruiker in staat om dergelijke bewerkingen uit te voeren zonder het risico op fatale fouten.

Systeemeigenschappen wijzigen
Systeemeigenschappen wijzigen

Noodzakelijk

Windows XP

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om wijzigingen in de configuratieparameters van OS WIndows te starten.

Stap 2

Selecteer Prestaties en onderhoud en vouw de koppeling Systeem uit.

Stap 3

Klik op het tabblad Computernaam en voer de gewenste computernaam of beschrijving in het veld Beschrijving in om de geselecteerde naam op het netwerk weer te geven.

Stap 4

Klik op de knop Identificatie om de wizard Netwerkidentificatie te starten om de LAN-verbinding te voltooien.

Stap 5

Klik op de knop Wijzigen om opties te selecteren voor het weergeven van de computernaam in het domein en de werkgroep.

Stap 6

Ga naar het tabblad Hardware en klik op de knop Apparaatbeheer om het hulpprogramma te starten.

Stap 7

Gebruik de knop Driver Signing in het gedeelte Drivers om het gewenste beschermingsniveau in te stellen met behulp van digitale handtekeningen voor de drivers en klik op de knop Hardware Profiles om te bepalen wat het besturingssysteem zal doen om geïnstalleerde hardware te selecteren tijdens het opstarten van het systeem.

Stap 8

Klik op het tabblad Geavanceerd en klik op de knop Opties in het gedeelte Prestaties om het gebruik van visuele effecten bij het weergeven van interface-elementen op te geven.

Stap 9

Gebruik de knop Opties in het gedeelte Gebruikersprofielen om de geselecteerde profielen te bewerken, verwijderen en kopiëren en klik op de knop Opties in het gedeelte Opstarten en herstellen om het standaard besturingssysteem te definiëren om op te starten.

Stap 10

Klik op het tabblad Automatische updates en schakel het selectievakje Automatisch (aanbevolen) in om te bevestigen dat het besturingssysteem automatisch wordt bijgewerkt.

Stap 11

Klik op het tabblad Systeemherstel en schakel het selectievakje Systeemherstel uitschakelen uit om het maken van normale herstelpunten mogelijk te maken.

Stap 12

Druk op de OK-knop om de opdracht uit te voeren en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop "Toepassen" te drukken.

Aanbevolen: