Systeemeigenschappen Oproepen

Inhoudsopgave:

Systeemeigenschappen Oproepen
Systeemeigenschappen Oproepen

Video: Systeemeigenschappen Oproepen

Video: Systeemeigenschappen Oproepen
Video: DISCORD MUSIC BOT | PLAY/LEAVE COMMAND || Tutorial #19 [Nederlands/Dutch] 2024, Mei
Anonim

In het Windows-besturingssysteem kan de gebruiker op elk moment volledige informatie krijgen over welke programma's op de computer zijn geïnstalleerd, welke apparaten zijn aangesloten, hoe correct ze werken. Deze informatie is het gemakkelijkst toegankelijk via het venster Systeemeigenschappen en vereist verschillende stappen om toegang te krijgen.

Systeemeigenschappen oproepen
Systeemeigenschappen oproepen

instructies:

Stap 1

Klik op het bureaublad eenmaal met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer", selecteer "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu en klik erop met een willekeurige muisknop. Er wordt een dialoogvenster geopend - dit is het venster Systeemeigenschappen.

Stap 2

Als u het pictogram Deze computer niet op uw bureaublad kunt vinden, pas dan de weergave ervan aan. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op een vrije ruimte op het bureaublad, selecteert u "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu en klikt u erop met een willekeurige muisknop. Het dialoogvenster "Eigenschappen: Weergave" wordt geopend. Ga in dit venster naar het tabblad "Desktop" en klik op de knop "Bureaublad aanpassen" onderaan het venster.

Stap 3

Zoek in het extra geopende venster "Desktopelementen" op het tabblad "Algemeen" het gedeelte "Desktoppictogrammen". Plaats een markering in het veld tegenover het opschrift "My Computer". Druk op de knop OK in het elementvenster, in het eigenschappenvenster - de knop Toepassen. De nieuwe instellingen worden van kracht. Sluit het eigenschappenvenster door op de knop OK of het X-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken. Het pictogram Deze computer zou op uw bureaublad moeten verschijnen.

Stap 4

Als u het pictogram Deze computer op het bureaublad niet nodig hebt, opent u het venster Systeemeigenschappen vanuit het Configuratiescherm. Klik hiervoor op de knop "Start" en selecteer "Instellingen" - "Configuratiescherm" in het menu. Als het paneel een klassieke uitstraling heeft, selecteer dan meteen het "Systeem" icoon. Als het paneel per categorie wordt weergegeven, zoekt u het gewenste pictogram in het gedeelte "Prestaties en onderhoud" en klikt u erop met de linkermuisknop - hierdoor verschijnt het venster "Systeemeigenschappen".

Stap 5

U kunt ook informatie over uw computer krijgen via het venster Help en ondersteuning. Klik hiervoor met de linkermuisknop ergens op het bureaublad en druk op de F1-toets. Gebruik het zoekvak of in het gedeelte "Index", zoek het gedeelte "Informatie over deze computer", klik op de knop "Algemene informatie over het systeem weergeven", wacht tot de gegevensverzameling is voltooid.

Aanbevolen: