Een Document Maken In 1c Enterprise

Inhoudsopgave:

Een Document Maken In 1c Enterprise
Een Document Maken In 1c Enterprise

Video: Een Document Maken In 1c Enterprise

Video: Een Document Maken In 1c Enterprise
Video: 1С: Предприятие. Создавайте бизнес-приложения за считанные минуты. часть 1. Настольное приложение 2024, April
Anonim

Het programma "1C: Enterprise" omvat alles wat een grote organisatie nodig kan hebben om zakelijke transacties bij te houden: alle soorten documenten, verschillende tijdschriften, telefoonboeken van tegenpartijen en werknemers. U kunt ook een nieuw document maken om gegevens in de database in te voeren.

Een document maken in 1c Enterprise
Een document maken in 1c Enterprise

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Open het programma 1C: Enterprise in de Configurator-modus. Om dit te doen, start u de programmasnelkoppeling en schakelt u in het venster met de lijst met aangesloten databases in het veld "In modus" naar met behulp van de "Configurator" om in te voeren. Klik op "ok" om de "Configurator" te starten. Zodra deze optie op de computer is geactiveerd, wordt een klein programmavenster geopend.

Stap 2

Een hiërarchie van objecten verschijnt in het programmavenster in de "Configurator"-modus. Zoek het veld "Documenten" en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Toevoegen" om de procedure voor het maken van een nieuw document te starten. Geef in het eigenschappenvenster van een nieuw document alle benodigde parameters op: de naam, aannemer, en maak een sectie in tabelvorm om informatie weer te geven of in te voeren. Pas de tabelvelden aan, afhankelijk van de gegevens die u in het nieuwe document wilt hebben.

Stap 3

Voeg het aangemaakte document toe via het menu-item "Bewerkingen", "Documenten". Selecteer het gemaakte object in het venster "Document selecteren" en voer vervolgens het nieuwe document in het formulier in. Klik op "OK" en het document wordt naar het programmalogboek geschreven. In de 1C: Enterprise-database kunt u elk type document bewerken en wijzigen. Als bijvoorbeeld de gebruikelijke vorm van de factuur niet bij u past, kunt u de reeks velden en typen invoergegevens in de "Configurator" bewerken, een nieuw document opslaan en het in de toekomst zoals gewoonlijk gebruiken.

Stap 4

Zoals de praktijk laat zien, kunt u met de software "1C: Enterprise" verschillende databases maken die van het ene medium naar het andere kunnen worden overgebracht en op internet kunnen worden geplaatst. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van dit softwarepakket, download dan speciale elektronische instructies van internet, waarin de basisprincipes van het werken met dergelijke systemen worden beschreven.

Aanbevolen: