Een Bijlage Bij Een Document Maken

Inhoudsopgave:

Een Bijlage Bij Een Document Maken
Een Bijlage Bij Een Document Maken

Video: Een Bijlage Bij Een Document Maken

Video: Een Bijlage Bij Een Document Maken
Video: Word 2016 invoegen van een object in je tekst 2024, April
Anonim

U kunt bepalen welke toepassing geschikt is voor een bepaald document, aan de hand van de instructies van internet of door een bestandskoppeling uit te voeren bij het installeren van bepaalde programma's op uw computer.

Een bijlage bij een document maken
Een bijlage bij een document maken

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het bestand waarvoor u een toepassing wilt toevoegen om te openen binnen het huidige besturingssysteem. Selecteer het item "Openen met" en gebruik de knop "Bladeren" in Programmastapels om het programma te selecteren dat dit bestandsformaat opent en dat standaard voor u handig is voor verder gebruik.

Stap 2

Wanneer u een bepaald programma installeert, bijvoorbeeld programma's voor het uitvoeren van acties met bestanden van multimedia-indelingen (Nero, K-Lite Codec Pack, DivX, Alcohol, Media Player Classic, enzovoort), vink dan de vakjes aan in een bepaald stadium van de installatie, de bestanden van welk formaat u standaard met een of ander programma wilt openen, waarna de bestanden worden gekoppeld en ze zullen snelkoppelingen krijgen die betrekking hebben op dit of dat programma om te openen.

Stap 3

U kunt deze parameter wijzigen door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken, het item "Openen met" te kiezen en vervolgens eenvoudig het nieuwe programma op te geven waarmee u dit document standaard wilt openen. Vink het vakje aan naast "Gebruiken voor alle bestanden van dit type". Sla uw wijzigingen op.

Stap 4

Als u niet weet welk programma een bepaald document opent, voert u de extensies in de zoekbalk van de browser in, waarna u de programma's die dit bestandsformaat openen in de verkregen resultaten kunt bekijken. Om de extensie te bekijken, schakelt u in de mapeigenschappen de optie "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen" uit en past u de wijzigingen toe.

Stap 5

Download het programma dat u moet openen op uw computer en wijs het de standaardopening toe zoals hierboven beschreven. Onthoud dat als een bestand met een bepaalde resolutie bestaat, je het programma kunt vinden waarmee het wordt geopend, of als je bepaalde vaardigheden hebt, de structuur ervan kunt bestuderen en een applicatie kunt maken om het zelf te openen.

Aanbevolen: