Apparaatbeheer Inschakelen

Inhoudsopgave:

Apparaatbeheer Inschakelen
Apparaatbeheer Inschakelen

Video: Apparaatbeheer Inschakelen

Video: Apparaatbeheer Inschakelen
Video: W10-0016 Een draadloze wifi netwerk adapter opnieuw inschakelen in Windows 10. 2024, April
Anonim

Apparaatbeheer wordt gestart via de systeeminterface van de computer. Er is niets bijzonder moeilijk aan deze taak, alle acties worden uitgevoerd in de kortst mogelijke tijd, met een paar muisklikken.

Apparaatbeheer inschakelen
Apparaatbeheer inschakelen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Om toegang te krijgen tot Apparaatbeheer, besteden veel gebruikers (zonder vaardigheden) veel tijd aan het zoeken naar dit gedeelte op hun computer. Eigenlijk ziet alles er heel eenvoudig uit. De tijd die u hieraan besteedt zal niet langer zijn dan één minuut. Laten we dus eens kijken naar een manier om de gebruiker toe te staan Apparaatbeheer in te schakelen.

Stap 2

Eerst moet u de map "Deze computer" openen. In ons geval zal het fungeren als een tussenpunt op het pad naar apparaatbeheer. Let na het openen van deze map op het ontwerp van de linkerkant. Hier ziet u een kort menu. Je hebt maar één tabblad nodig: Systeemtaken. Als het is gesloten, klikt u op de titel - het tabblad toont een vervolgkeuzevenster met de secties: "Systeeminformatie bekijken", "Programma's toevoegen of verwijderen" en "Parameter wijzigen". U moet op de parameter "Systeeminformatie bekijken" klikken. Zodra u dit doet, verschijnt het dialoogvenster Systeemeigenschappen op uw bureaublad.

Stap 3

Bovenaan dit venster ziet u veel tabbladen. Om de mogelijkheid te krijgen om naar apparaatbeheer te gaan, klikt u op het tabblad "Hardware". De inhoud van het venster verandert in de volgende categorieën: "Hardwareprofielen", "Drivers" en "Apparaatbeheer".

Stap 4

Door op de categorie "Apparaatbeheer" te klikken, wordt u doorgestuurd naar het juiste gedeelte van de computer. Zoals je zelf kunt zien, is er niets moeilijks aan deze actie. Merk op dat het artikel de manier beschrijft om toegang te krijgen tot Apparaatbeheer in Windows XP. In andere OS-versies kan de manier om de coördinator te openen anders zijn.

Aanbevolen: