Apparaatbeheer Herstellen

Inhoudsopgave:

Apparaatbeheer Herstellen
Apparaatbeheer Herstellen

Video: Apparaatbeheer Herstellen

Video: Apparaatbeheer Herstellen
Video: Een vorige driver herstellen in Apparaatbeheer voor Windows 10 2024, Mei
Anonim

De apparaatbeheerder in het Windows-besturingssysteem is verantwoordelijk voor het verzamelen en weergeven van informatie over alle componenten waaruit de computer bestaat, evenals de apparaten die erop zijn aangesloten - een printer, webcam, usb-media en andere.

Apparaatbeheer herstellen
Apparaatbeheer herstellen

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Fouten in de werking van "Apparaatbeheer", zoals andere Windows-systeemhulpprogramma's, kunnen optreden als gevolg van een slechte systeemstatus, schade aan systeembestanden en virussen. Er kunnen ook verschillende storingen zijn door software zonder licentie, de acties van hackers en vele andere factoren die de werking van een personal computer beïnvloeden.

Stap 2

Klik op de knop "Start" en selecteer "Uitvoeren". Typ cmd in het dialoogvenster en druk op enter. De opdrachtregel wordt gestart, van waaruit u de uitvoering van serviceopdrachten kunt gebruiken, inclusief het controleren van systeembestanden. Voer de opdracht sfc / scannow in. Met deze opdracht worden systeembestanden gecontroleerd en hersteld. Wees voorbereid op het plaatsen van een schijf met de distributiekit van het besturingssysteem als het hulpprogramma de vereiste bestanden voor herstel niet op de harde schijf kan vinden.

Stap 3

Als u op dit moment niet van plan bent om systeembestanden te scannen, voert u de opdracht sfc / scanboot in en de controle wordt uitgevoerd de volgende keer dat het systeem opstart. U kunt het besturingssysteem terugzetten naar het punt waarop de hulpprogramma's geen fouten hebben gegenereerd als u over een geschikt herstelpunt beschikt. Klik op de knop Start en vervolgens op Alle programma's, Onderhoud, Systeemback-up en herstel.

Stap 4

U kunt ook systeembestanden herstellen met de systeemdistributiekit. Plaats de schijf in het station en start uw computer op vanaf optische media. Kies ervoor om het systeem in de updatemodus te installeren of ga direct naar het herstellen van systeembestanden door naar het item "Systeemherstel" te gaan. Binnen een paar minuten scant het besturingssysteem alle bestanden die op de computer moeten staan voor volledige werking, en de ontbrekende gegevens worden automatisch hersteld.

Aanbevolen: