Een Poppy-adres Registreren

Inhoudsopgave:

Een Poppy-adres Registreren
Een Poppy-adres Registreren

Video: Een Poppy-adres Registreren

Video: Een Poppy-adres Registreren
Video: Poppy - I Disagree (Official Music Video) 2024, Mei
Anonim

Het Mac-adres is een soort identificatie die aan netwerkapparatuur wordt toegewezen. Het is nodig om het netwerk te configureren en verbinding te maken met internet. Maar soms wordt het nodig om het mac-adres te wijzigen, bijvoorbeeld als het gewoon kwijtraakt. En om het netwerk weer normaal te laten werken, moet het opnieuw worden geregistreerd.

Een poppy-adres registreren
Een poppy-adres registreren

Het is nodig

Computer met Windows-besturingssysteem (XP, Windows 7)

instructies:

Stap 1

Eigenaren van Windows 7-besturingssystemen kunnen op deze manier een poppy-adres registreren. Klik op Begin. Ga naar het "Configuratiescherm". Selecteer de weergave "Op categorie". Klik vervolgens op het onderdeel "Netwerk en internet". Selecteer vervolgens "Netwerkcentrum". Klik aan de linkerkant van het venster op de optie "Adapterinstellingen wijzigen".

Stap 2

Er zou een venster met een Local Area Connection-pictogram moeten verschijnen. Klik met de rechtermuisknop op dit icoon. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer in dit menu Eigenschappen. Er verschijnt een venster. Het bovenste gedeelte van dit venster heet Verbinden via. Onderaan het gedeelte staat een regel met de naam van uw netwerkkaart. Als je erover beweegt, zie je het mac-adres van de netwerkkaart.

Stap 3

Er is een knop "Configureren" ernaast. Klik op deze knop. Ga in het volgende venster naar het tabblad "Geavanceerd". Zoek vervolgens het gedeelte 'Eigendom'. In deze sectie is er een regel "Netwerkadres". Selecteer deze met de linkermuisknop. Aan de rechterkant is de "Waarde" lijn. Voer in deze regel het vereiste mac-adres in en klik op OK. Nu is het poppy-adres geregistreerd.

Stap 4

In het geval van het besturingssysteem Windows XP kan dit als volgt. Het algemene principe verschilt niet veel van het geval met Windows 7. Selecteer in het Configuratiescherm "Netwerkverbindingen". Het pictogram LAN-verbinding verschijnt. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer Eigenschappen in het contextmenu.

Stap 5

Ga dan naar het tabblad "Algemeen". Er verschijnt een venster. De bovenste regel daarin is uw netwerkkaartmodel. Klik op de knop "Configureren" ernaast. Ga daarna naar het tabblad "Geavanceerd". Zoek in het volgende venster de regel "Netwerkadres". Selecteer deze regel met de linkermuisknop. Aan de rechterkant staat een stringwaarde. Vul daar het mac-adres in. Klik vervolgens op OK. Nu is het poppy-adres geregistreerd. U kunt andere vensters sluiten.

Aanbevolen: