Hoe Te Registreren Op Instagram Via Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Te Registreren Op Instagram Via Een Computer
Hoe Te Registreren Op Instagram Via Een Computer

Video: Hoe Te Registreren Op Instagram Via Een Computer

Video: Hoe Te Registreren Op Instagram Via Een Computer
Video: How To Post On Instagram From Computer (2020) 2024, Mei
Anonim

Instagram is een sociale netwerkapplicatie waarmee je gratis foto's en video's met je vrienden kunt delen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je te registreren. Maar om u vanaf een computer op Instagram te registreren, moet u een speciaal programma gebruiken.

Hoe te registreren op Instagram via een computer
Hoe te registreren op Instagram via een computer

Registratie in instagram vanaf tablet en mobiele telefoon

Deze dienst is ontwikkeld als mobiele applicatie voor iOS en Android, waardoor het makkelijker is om met een tablet of smartphone te registreren op Instagram. Om aan de slag te gaan, moet je de applicatiewinkel openen vanaf je Play Market of Apple App Store mobiele telefoon om Instagram gratis te downloaden. De app weegt iets meer dan 15 MB.

  • Wanneer Instagram is geladen en weergegeven in het menu op het hoofdpaneel, moet u op de bijbehorende knop klikken en de applicatie openen.
  • Onderaan de pagina die wordt geopend, verschijnt het opschrift "Registratie". U moet erop klikken, informatie over uzelf opgeven in de velden die verschijnen: kies een login voor uzelf, voer deze in.
  • Je moet letten op het pictogram naast de bijnaam - als het rood is, bestaat zo'n login al en moet je een andere bedenken. Als het pictogram groen is, kunt u een bijnaam registreren.
  • Dan moet je een wachtwoord bedenken, je telefoonnummer invoeren, een interessante avatar plaatsen.
  • Als je al een pagina hebt op andere sociale netwerken, bijvoorbeeld Facebook, dan kun je deze gegevens gebruiken bij het registreren op Instagram. Hiervoor is een overeenkomstige knop voorzien op de registratiepagina.
  • Voer in de opgegeven regel uw e-mailadres in, waarmee u de registratie moet bevestigen.
  • Als u klaar bent, drukt u op de toets "Voltooien".
  • In een reactiebericht wordt u gevraagd naar uw e-mailadres te gaan om de registratie op Instagram te voltooien.
  • Nadat u op de opgegeven link hebt geklikt, wordt het gebruikersaccount geactiveerd.
  • Dan is het mogelijk om gratis interessante foto's en video's te downloaden, de materiaalverwerkingsfuncties te gebruiken en interessante bestanden met iedereen te delen.

Hoe te registreren op Instagram via een computer

De moeilijkheid zit hem in het feit dat je niet zomaar naar de aanvraagsite kunt gaan en je inschrijven. Om dit te doen, moet je een speciaal programma BlueStacks downloaden, aangepast voor Android, en je registreren op Instagram om het te gebruiken.

Om dit programma te downloaden, moet u de naam invoeren in de zoekbalk van uw browser, wachten tot het downloaden is voltooid en het op uw computer installeren met de standaardinstellingen. Als u een foutmelding krijgt over een fout die optreedt tijdens het opstarten, moet u mogelijk uw stuurprogramma's bijwerken.

Na een succesvolle installatie moet je het woord Instagram invoeren in de zoekbalk van het programma en op de zoekknop in de linkerbovenhoek van het geopende venster klikken. De applicatie zal toestemming vragen om verbinding te maken met Google Play - u moet deze actie toestaan. Vervolgens moet u de zoekopdracht opnieuw gebruiken, het pictogram "Instragram-registratie voor een computer" vinden, erop klikken en de knop "Installeren" selecteren. Alle verdere acties zijn vergelijkbaar met die bij het registreren vanaf de tablet.

Aanbevolen: