Hoe Een Wachtwoord Van Een Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Van Een Computer Te Verwijderen
Hoe Een Wachtwoord Van Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Van Een Computer Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Van Een Computer Te Verwijderen
Video: Hoe verwijder een wachtwoord van je Laptop of een Computer |remove a password from your PC 2024, Mei
Anonim

Toegang krijgen tot uw eigen computer is een zeer interessant en opwindend proces. Om van vergeten wachtwoorden af te komen, is het absoluut niet nodig om specifieke kennis op het gebied van computertechnologie te hebben. Soms is het voldoende om het algoritme van acties te kennen die nodig zijn om een wachtwoord op een computer te verkrijgen, te omzeilen of te verwijderen. En dit wordt mogelijk gemaakt door zowel de imperfectie van de bescherming van besturingssystemen door Microsoft als verschillende andere factoren.

Hoe een wachtwoord van een computer te verwijderen
Hoe een wachtwoord van een computer te verwijderen

Noodzakelijk

kruiskopschroevendraaier

instructies:

Stap 1

Als u het algemene wachtwoord dat op de computer als geheel is ingesteld, moet verwijderen, moet u verschillende mechanische stappen uitvoeren. Zet de computer uit en verwijder de linkerkap van de systeemeenheid. Kijk goed naar het moederbord van je computer en vind er een kleine pilvormige batterij op. Neem een schroevendraaier in uw handen en verwijder deze batterij voorzichtig uit de sleuf. Sluit de contacten in het stopcontact met dezelfde schroevendraaier. Plaats de batterij op de juiste plaats. Deze batterij is ontworpen om informatie op te slaan die is vastgelegd in het BIOS van het moederbord. Met deze methode kunt u de BIOS-instellingen mechanisch terugzetten naar hun oorspronkelijke positie.

Stap 2

Als je de computer hebt aangezet, hebt gewacht tot het besturingssysteem is geladen en ontdekt dat er een wachtwoord is ingesteld voor alle gebruikers, zullen je acties anders zijn. Ik wil meteen opmerken dat deze methode alleen werkt voor het Windows XP-besturingssysteem, omdat dit "gat" later werd gerepareerd. Zet uw computer aan en druk op F8 aan het begin van de download. U ziet een venster voor het selecteren van opties om door te gaan met het opstarten van het systeem. Selecteer "Veilige modus". Wacht tot het besturingssysteem Windows XP is geladen in de veilige modus. U ziet een venster met een gebruikersselectie. Merk op dat naast de basisreeks gebruikersnamen die u bij het standaard opstarten zag, er nog een nieuwe gebruiker is, "Beheerder". Om een wachtwoord voor deze gebruiker in te stellen, moet u de computer opstarten in de veilige modus en dit handmatig doen. Natuurlijk gebruiken maar weinig mensen dit.

Stap 3

Klik op het gebruikerspictogram "Beheerder" om het systeem te openen. Open het configuratiescherm en ga naar het gebruikersaccountbeheermenu. Maak uw eigen account aan en geef deze beheerdersrechten op uw computer. Start uw computer opnieuw op in de standaardmodus en gebruik het account dat u zojuist hebt gemaakt om in te loggen.

Aanbevolen: