Een Wachtwoord Van Een Kaart Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Van Een Kaart Verwijderen
Een Wachtwoord Van Een Kaart Verwijderen

Video: Een Wachtwoord Van Een Kaart Verwijderen

Video: Een Wachtwoord Van Een Kaart Verwijderen
Video: Aanmelden zonder wachtwoord, aanmeldknop of PIN code 2024, Mei
Anonim

Belangrijke informatie die op de geheugenkaart is opgeslagen (video's, muziek, foto's, documenten, enz.) is mogelijk niet meer beschikbaar als u het toegangswachtwoord vergeet. Er zijn verschillende manieren om met dit probleem om te gaan, zodat u uw wachtwoord kunt herstellen of, in extreme gevallen, kunt resetten.

Een wachtwoord van een kaart verwijderen
Een wachtwoord van een kaart verwijderen

instructies:

Stap 1

Als je een smartphone hebt, ga dan naar de systeembestanden op: C: / System / of C: / Sys /. Zoek het mmcstore-bestand en wijzig de resolutie door.txt toe te voegen aan het einde van de naam. Het zal mmcstore.txt blijken te zijn. Open het, u ziet een lijst met symbolen, waaronder het wachtwoord. In uw geval is dit "123456".

Stap 2

Plaats de vergrendelde kaart in een compatibele smartphone en formatteer de media. In dit geval wordt het wachtwoord automatisch verwijderd. Bovendien verliest u ook alle gegevens die op de geheugenkaart zijn opgeslagen, dus gebruik deze methode uiterst voorzichtig. Als u het wachtwoord in de smartphone moet verwijderen, plaatst u de geblokkeerde kaart in een andere smartphone, maar met de Symbian OS-versie hoger en voert u dezelfde bewerkingen uit.

Stap 3

Om het wachtwoord van de Nokia-flashdrive te verwijderen, gebruikt u J. A. F. (Just Another Flasher) en Nokia Unlocker. Sluit hiervoor je telefoon aan op je computer (laptop), voer J. A. F. uit, ga naar het BB5-menu in het bovenste deel van het venster en plaats een vinkje naast het Read PM-veld. Klik vervolgens op de knop Service aan de rechterkant van het venster. Klik in het geopende formulier Startadres PB selecteren op de knop OK. Er wordt een venster geopend waarin u in plaats van het cijfer 0 512 invult en nogmaals op OK klikt. Geef in het venster dat verschijnt de opslaglocatie voor het bestand op en klik op "Opslaan". Daarna wordt de informatie verwerkt. Start Nokia Unlocker, specificeer het pad naar het opgeslagen bestand en open het. In het geopende venster volgt u de link "Definiëren", waarna u het vergeten wachtwoord weet.

Stap 4

Om een geheugenkaart te ontgrendelen met verlies van alle gegevens die erop zijn opgeslagen, gebruikt u een speciaal USB SD / SDHC / MMC-geheugen Unlock anti-blocker. Deze methode is relevant als de op de media opgeslagen informatie kan worden verwijderd.

Aanbevolen: