Een Wachtwoord Verwijderen Uit De Verwerking Van 1s

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Verwijderen Uit De Verwerking Van 1s
Een Wachtwoord Verwijderen Uit De Verwerking Van 1s

Video: Een Wachtwoord Verwijderen Uit De Verwerking Van 1s

Video: Een Wachtwoord Verwijderen Uit De Verwerking Van 1s
Video: Aanmelden zonder wachtwoord, aanmeldknop of PIN code 2024, Mei
Anonim

In het 1C-boekhoudprogramma kan de externe verwerking met een wachtwoord worden beveiligd. Het is eenvoudig te installeren - in het menu "Configurator", via het item "Acties", Stel een wachtwoord in. Maar wat als de verwerking niet helemaal vers is en het wachtwoord is vergeten? Het verwijderen van het wachtwoord is niet zo eenvoudig zonder het in eerste instantie te hebben.

Een wachtwoord verwijderen uit de verwerking van 1s
Een wachtwoord verwijderen uit de verwerking van 1s

Noodzakelijk

  • - beheerdersrechten;
  • - FAR-programma.

instructies:

Stap 1

Het 1C-programmaverwerkingsbestand is een samengestelde opslag en heeft de *.ert-machtiging. Bestanden van dit type kunnen worden bekeken met speciale programma's. Zij is een van hen - de FAR-bestandsbeheerder.

Stap 2

Download het FAR-programma van internet naar de harde schijf van uw computer. Je kunt het vinden op de website soft.ru. Installeer deze software in de systeemmap van een lokaal station op uw pc. Installeer de ert-plug-in voor gestructureerde opslagviewer. Deze plug-in heet DocFile Browser. Je kunt het gemakkelijk vinden op internet.

Stap 3

Voer het FAR-programma uit en open de map waarin het verwerkingsbestand zich bevindt. Gebruik de DocFile Browser-plug-in om de inhoud van het bestand te bekijken - de broncode van de verwerking zal op het scherm verschijnen. Met dit hulpprogramma kunt u alle bestanden bekijken die op de harde schijf van uw computer staan.

Stap 4

Bestudeer de inhoud van het scherm zorgvuldig. U moet de UUID-parameter vinden, die het identificatienummer aangeeft en het wachtwoord voor het bestand bevat. Deze parameter bestaat uit twee delen: eerst de naam, UUID, en vervolgens wordt de parameterwaarde tussen aanhalingstekens geplaatst. Kopieer deze waarde of stel een nieuwe in om het wachtwoord te wijzigen.

Stap 5

Controleer het resultaat van uw acties door het 1C-verwerkingsbestand te openen. Meer informatie over ert-bestanden is te vinden op internet op de Microsoft Developer Network Library-site, die veel nuttige bronnen voor softwareontwikkelaars bevat. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet zo moeilijk is om het wachtwoord van softwareverwerking van 1C te verwijderen, het belangrijkste is om de apparatuur hiervoor op de computer te hebben geïnstalleerd, dat wil zeggen software.

Aanbevolen: