Een Sleutel Invoeren In Kis

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Invoeren In Kis
Een Sleutel Invoeren In Kis

Video: Een Sleutel Invoeren In Kis

Video: Een Sleutel Invoeren In Kis
Video: Minecraft hello buurman en zijn broer vechten 4 kelder key | FGTEEV 2024, April
Anonim

KIS - Kaspersky Internet Security - een antivirusprogramma met geavanceerde functies voor het beschermen van internet. Bij aankoop van een gelicentieerde versie in doos, worden gebruikers geconfronteerd met het probleem om dit product te activeren door een sleutel in te voeren. Voel je vrij om de doos te openen, een antivirusprogramma te installeren. Eenmaal geactiveerd, wordt uw computer beschermd tegen de meeste bekende aanvallen.

Een sleutel invoeren in kis
Een sleutel invoeren in kis

Noodzakelijk

Een computer die is verbonden met internet, een doosversie van antivirusprogramma Kaspersky Internet Security 2012, een munt

instructies:

Stap 1

Het geïnstalleerde programma ziet eruit als een geminimaliseerd geanimeerd pictogram in de vorm van een rode en zwarte letter "K" in het systeemvak. Het systeemvak is een gebied dat zich altijd naast het vak bevindt dat de klok op de systeembalk van uw computer weergeeft. Breng het werkvenster van het antivirusprogramma naar het bureaublad door met de muiscursor op het systeemvakpictogram te dubbelklikken. Als Kaspersky Internet Security 2012 niet is geactiveerd, ziet u het opschrift "Voer de activeringscode in" in de rechterbenedenhoek van het programmavenster. Klik erop met je muis. Het venster verandert van uiterlijk. De knop "Activeer het programma" wordt beschikbaar. Klik Het. U ziet een venster met vier lege velden onder de woorden "Activeer commerciële versie". Tegenover dit opschrift moet je een daw zetten.

Een sleutel invoeren in kis
Een sleutel invoeren in kis

Stap 2

In de doos met het antivirusprogramma vindt u het licentieovereenkomstboek in lichtgroen. Op de eerste pagina van het boek, onder een gemakkelijk verwijderbare spijker of munt, is een polymeercoating verborgen "Activeringscode". Verwijder voorzichtig, zonder de op papier gedrukte "Activeringscode" te wissen, de beschermkap met een muntstuk of vingernagel.

Een sleutel invoeren in kis
Een sleutel invoeren in kis

Stap 3

Breng de "Activeringscode" voorzichtig uit het boek over naar de vier lege velden onder het opschrift "Voer de activeringscode in", nadat u eerder de toetsenbordindeling naar de Latijnse modus hebt overgebracht.

Een sleutel invoeren in kis
Een sleutel invoeren in kis

Stap 4

Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet voordat u met de volgende stap begint. Controleer nogmaals de juistheid van de ingevoerde code, verwijzend naar het boek, en klik op de knop "Volgende" onderaan het venster. Als je alles goed hebt gedaan, verschijnt er een grote inscriptie "Activering was succesvol" in het venster. De activeringscode is correct ingevoerd. Het programma is geactiveerd. Het activeringssleutelbestand wordt automatisch gedownload van de Kaspersky Lab-server naar de systeemmap van Kaspersky Internet Security 2012 en vereist geen verdere manipulatie. Vervolgens wordt aanbevolen om de antivirusdatabases van de applicatie bij te werken. Je kunt aan het werk.

Aanbevolen: