Een Sleutel Invoeren In Nero

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Invoeren In Nero
Een Sleutel Invoeren In Nero

Video: Een Sleutel Invoeren In Nero

Video: Een Sleutel Invoeren In Nero
Video: Key u0026 Peele - Negrotown - Uncensored 2024, April
Anonim

Nero-software is eenvoudig en gebruiksvriendelijk en daarom is er al vele jaren vraag naar als home-entertainmentcentrum en een set software van de nieuwste generatie. Als dit de eerste keer is dat u het op uw computer installeert, moet u verschillende activeringssleutels invoeren. Alleen dan zal Nero correct werken.

Een sleutel invoeren in Nero
Een sleutel invoeren in Nero

Noodzakelijk

  • - geïnstalleerd programma Nero;
  • - activatie sleutel.

instructies:

Stap 1

Klik op het pictogram met het geïnstalleerde programma. Voor de eerste lancering moet ze je zelf vragen om een activeringscode in te voeren. Maar soms is dit niet genoeg om de rest van de plug-ins te laten werken.

Stap 2

Als u Nero 8 hebt geïnstalleerd, moet u het Nero 8 Activation Setup-programma downloaden. Voer dit programma uit met Nero 8 en het activeringsproces voor alle producten zal automatisch verlopen.

Stap 3

U kunt programma's rechtstreeks vanuit een geopend Nero-venster activeren. Als u bijvoorbeeld een dvd-sleutel wilt invoeren, voert u deze functie uit. De monitor moet een voorstel weergeven om de gelicentieerde versie te activeren.

Stap 4

Voer de instellingen in. In Nero 8 (en hoger), het pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm. Daar ziet u het opschrift "License", waar een sleutel in wordt getrokken. Klik erop, er wordt een venster geopend. Je moet alle sleutels die je hebt er één voor één in kopiëren.

Stap 5

Als het programma lager is dan de achtste versie, is de toegang tot de plug-in-activeringszone via het opschrift NERO, dat zich in de linkerbovenhoek van het scherm bevindt. Klik erop.

Stap 6

Hierdoor wordt het Nero ProductCenter-venster geopend. Selecteer het tabblad Serienummers. Klik in het nieuwe venster op de knop "Nieuwe N" (in de rechter benedenhoek).

Stap 7

Voer uw bestaande serienummer in het veld dat wordt geopend in. Als je het nummer hebt gekopieerd, klik dan met de rechtermuisknop op het lege witte venster. Selecteer "Plakken" in het pop-upmenu. Als het serienummer correct is, verschijnt er een vak met de tekst "Serienummer succesvol opgeslagen". Klik OK. Volg dezelfde stappen om de rest van de sleutels in te voeren.

Aanbevolen: