Een Windows Live-account Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Windows Live-account Verwijderen
Een Windows Live-account Verwijderen

Video: Een Windows Live-account Verwijderen

Video: Een Windows Live-account Verwijderen
Video: How to delete a Microsoft live account from Windows 2024, April
Anonim

Het verwijderen van een Windows Live-account gebeurt in verschillende fasen. De meest voorkomende fout bij gebruikers van deze service is dat ze vergeten eerst de bijbehorende accounts te verwijderen, en Windows Live geeft dienovereenkomstig een foutmelding.

Een Windows Live-account verwijderen
Een Windows Live-account verwijderen

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Verwijder alle Windows Live-gerelateerde accounts op verschillende sites. Dit is het geval als u uw accountgegevens op dit systeem gebruikt om u aan te melden bij bronnen van derden. Ga om de beurt naar elk van hen en deactiveer uw account.

Stap 2

Houd er rekening mee dat dit alleen beschikbaar is voor services die het verwijderen van het aangemaakte account ondersteunen, in het geval dat het onmogelijk of problematisch is om het account te verwijderen, neem dan contact op met de sitebeheerder of wacht tot de vervaldatum die is ingesteld voor de gebruiker om zijn account op zijn eigen.

Stap 3

Log in op Windows Live (https://account.live.com/), na het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord in het daarvoor bestemde formulier. Voer de verwijdering uit in de accountinstellingen en lees aandachtig de systeemwaarschuwing over welke van de gebruikersgegevens niet volledig kunnen worden verwijderd.

Stap 4

Ga daarna akkoord met de voorwaarden en klik op "OK". Daarna kunt u de profielinformatie, die nog steeds in de database en gebruikersinstellingen blijft, niet meer bewerken en inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Gelinkte accounts worden ook verwijderd. Verder kunt u deze dienst volgens de oude gegevens niet gebruiken en kunt u zich ook niet op de site registreren met een Windows Live-account.

Stap 5

Om de hulpprogramma's die met Windows Live werken van uw computer te verwijderen, verwijdert u ze via het menu Programma's toevoegen of verwijderen in het Configuratiescherm, nadat u alle processen hebt voltooid die deze hulpprogramma's gebruiken.

Stap 6

Selecteer in de lijst met geopende programma's Windows Live met de muisknop en klik op de knop "Verwijderen" aan de rechterkant. Start indien nodig uw computer opnieuw op. Als u later Windows Live moet gebruiken, maakt u een nieuw account aan met een andere mailbox.

Aanbevolen: