Hoe Het Programma Te Gebruiken Om Video Van Foto's Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Gebruiken Om Video Van Foto's Te Maken
Hoe Het Programma Te Gebruiken Om Video Van Foto's Te Maken

Video: Hoe Het Programma Te Gebruiken Om Video Van Foto's Te Maken

Video: Hoe Het Programma Te Gebruiken Om Video Van Foto's Te Maken
Video: 5 GRATIS VIDEOBEWERKINGSPROGRAMMA'S! 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel verschillende programma's om afbeeldingen te verwerken en te combineren tot een videobestand. Bij het kiezen van een toepassing moet u vooraf het uiteindelijke doel van het maken van een clip bepalen en de kenmerken ervan verduidelijken.

Hoe het programma te gebruiken om video van foto's te maken
Hoe het programma te gebruiken om video van foto's te maken

Noodzakelijk

Filmmaker

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een videoclip van een afbeelding te maken, is door Windows Movie Maker te gebruiken. Deze applicatie wordt meegeleverd met het besturingssysteem Windows XP. Als u met modernere systemen van deze familie werkt, download dan de tweede versie van het programma van de Microsoft-website.

Stap 2

Installeer de applicatie door het installatiebestand uit te voeren. Start uw computer opnieuw op nadat u deze procedure hebt voltooid. Start Moviemaker. Open in het startvenster het tabblad "Bestand" en selecteer het item "Nieuw project".

Stap 3

Druk nu op de sneltoetsen Ctrl en O. Wacht tot het verkennermenu wordt gestart. Selecteer de afbeeldingsbestanden die u wilt combineren tot een videobestand. Als de afbeeldingen zich in verschillende mappen bevinden, herhaalt u de procedure voor het toevoegen van bestanden.

Stap 4

Zorg ervoor dat alle geselecteerde foto's worden weergegeven in het hoofdvenster van Movie Maker. Open het tabblad "Bekijken". Zoek en activeer de optie "Renderbalk weergeven". Daarna wordt onderaan het werkvenster een nieuw menu met scheiding van audio- en videostreams weergegeven.

Stap 5

Verplaats de afbeeldingsbestanden één voor één naar de geopende strook. Verander de volgorde van de afbeeldingen. Voeg een audiotrack toe aan uw project. Druk hiervoor nogmaals op de toetsencombinatie Ctrl en O en selecteer het gewenste bestand in mp3- of wav-formaat.

Stap 6

Verplaats nu de audiotrack naar de renderbalk. Maak afbeeldingen klaar om op te slaan. Stel eerst de showtijd in voor de gewenste fragmenten. Dit is een zeer belangrijke procedure waarmee u het uiterlijk van het gewenste frame kunt aanpassen aan het segment van de muzikale compositie.

Stap 7

Voeg extra effecten toe aan uw afbeeldingen. Gebruik hiervoor de standaard Movie Maker-plug-ins. Sla het project op nadat u klaar bent met het verwerken van de items. Druk hiervoor op de toetsen Ctrl en S. Activeer het item "Beste videokwaliteit" en selecteer de map waarin u het bestand wilt opslaan.

Aanbevolen: