Een Back-up Maken Van Het Register The

Inhoudsopgave:

Een Back-up Maken Van Het Register The
Een Back-up Maken Van Het Register The

Video: Een Back-up Maken Van Het Register The

Video: Een Back-up Maken Van Het Register The
Video: Back-up maken van register 2024, Mei
Anonim

Het is raadzaam om elke keer een reservekopie van het register te maken voordat u onbekende programma's of toepassingen installeert die u vermoedt. Daarna kunt u altijd de registerbestanden herstellen en komt uw systeem in orde. Het maken van back-ups kan niet alleen worden beheerd met behulp van standaard systeemprogramma's, maar ook met hulpprogramma's van derden.

Een back-up maken van het register the
Een back-up maken van het register the

Noodzakelijk

  • Software:
  • - Regederen;
  • - Reg organisator.

instructies:

Stap 1

Het is vrij eenvoudig om een back-up van het register te maken, het belangrijkste is om de volgorde van stappen te volgen. Allereerst moet u de register-editor uitvoeren die in het systeem is ingebouwd - het Regedit-programma. Om dit te doen, klikt u op het menu "Start", start u het programma "Uitvoeren". Voer in het geopende venster de opdracht regedit in het lege veld in.

Stap 2

Er verschijnt een venster (registereditor) voor u. Klik op het bovenste menu "Bestand" en selecteer "Exporteren" in de lijst. Voer in het nieuwe venster de naam van de opgeslagen registergegevens in, bijvoorbeeld Opslaan of Back-up. Selecteer in hetzelfde venster het bestandstype - "Reg registry files". Selecteer in de kolom "Exporteerbereik" "Volledig register" en klik op de knop "Opslaan".

Stap 3

Nu kunt u veilig doorgaan met de installatie van alle programma's, tk. zelfs na een mislukte installatie heeft u de mogelijkheid om de oude registergegevens te exporteren. Opgemerkt moet worden dat de acties van virussen die gericht zijn op het wijzigen of vervormen van de samenstelling van het register, kunnen worden hersteld met behulp van deze kopieën.

Stap 4

Na het verwijderen van een onnodig programma of een virus dat het register heeft beschadigd, voert u het bestand van de kopie van het register uit door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop. In het venster dat verschijnt, komt u een vraag van het systeem tegen "Wilt u echt informatie van Save.reg aan het register toevoegen?", Klik op de knop "Ja" om de vorige kopie te herstellen.

Stap 5

Om een reservekopie van het register te maken met programma's van derden, volstaat het om een programma te kopiëren dat lijkt op Regedit, bijvoorbeeld Reg Organizer. Klik in het geopende programmavenster op het menu "Bestand" en selecteer het item "Volledig register exporteren".

Stap 6

Voer in het venster dat verschijnt de bestandsnaam en het type in. Het is raadzaam om als opslaglocatie een map op een andere partitie van de harde schijf op te geven. soms kunt u dergelijke storingen in het systeem tegenkomen, waarna het erg moeilijk is om het vanaf de systeempartitie op te starten.

Stap 7

Om een back-up te herstellen, klikt u op het menu Bestand en selecteert u Gegevens importeren uit registerbestand. Geef in het dialoogvenster het pad naar het registerbestand op.

Aanbevolen: