Een Back-up Maken Van Een Database A

Inhoudsopgave:

Een Back-up Maken Van Een Database A
Een Back-up Maken Van Een Database A

Video: Een Back-up Maken Van Een Database A

Video: Een Back-up Maken Van Een Database A
Video: Backup maken van een SQL database 2024, Mei
Anonim

Een bekend verhaal - de documenten, die enorm veel tijd en moeite kosten om te verzamelen en te ordenen, werden vernietigd door een fout die optrad tijdens het werken met de database, of door een systeemstoring. Om deze situatie te voorkomen, moet u een back-up van uw gegevens maken.

Een back-up maken van een database a
Een back-up maken van een database a

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om database-archivering uit te voeren. Een veelgebruikte methode is om een kopie van de database te maken met behulp van de SQL-server (in het geval dat uw database op de server is opgeslagen). Of maak kopieën met het besturingssysteem zelf.

Stap 2

Als u het bestandssysteem gebruikt waarin de database zich bevindt, maakt u een kopie van de database door de map waarin deze zich bevindt te zippen. Om de map te vinden waar uw database zich bevindt, opent u het menu, zoekt u het item "Help" en vervolgens het item "Over". In het gedeelte "Catalogus" is de route naar de catalogus al geregistreerd.

Stap 3

Als u bijvoorbeeld een archiefkopie van de database wilt maken met behulp van de ingebouwde tools van het 1C: Enterprise 8-programma, voert u de database in met behulp van de Configurator-modus. Selecteer de gewenste database in de volledige lijst, klik op de knop "Configurator".

Stap 4

Het configuratorvenster zou moeten openen. Selecteer in dit venster "Beheer" en vervolgens het item met het label "Infobase verwijderen".

Stap 5

U zult een venster zien waarin u het item "Directory" moet vinden waar u uw archieven opslaat (het wordt meestal aanbevolen om het op een schijf te maken, bijvoorbeeld op station C, en het "Archives 1C" te noemen). Geef de naam (naam) van het archief (bestandsnaam) op om het in de toekomst gemakkelijker te maken om archiefbestanden te vinden. Het wordt aanbevolen om de datum waarop uw archief is opgeslagen in de naam te gebruiken. Klik vervolgens op de knop "Opslaan", waarmee uw gegevensarchief wordt aangemaakt.

Stap 6

Het kan een paar minuten duren om een archiefkopie te maken, maar het kan ook een uur duren. Het hangt allemaal af van de grootte van de gearchiveerde gegevens en de prestaties van de apparatuur.

Stap 7

Wanneer het hele archiveringsproces is voltooid, wordt een.dt-bestand gemaakt. Het.dt-bestand heeft een standaardindeling die wordt gebruikt om alle archiefkopieën van de 1C: Enterprise 8-database op te slaan.

Stap 8

Om in de toekomst de database uit dit archief te herstellen, opent u het menu en selecteert u het item "Beheer" en vervolgens het item "Infobase laden" en markeert u het gewenste bestand in het archief.

Stap 9

Om de gegevens die u op uw computer hebt aangemaakt niet te verliezen, moet u één keer per maand, of zelfs vaker, een kopie maken van de database van uw bron.

Aanbevolen: