Uitsluitingen Toevoegen Aan Avast

Uitsluitingen Toevoegen Aan Avast
Uitsluitingen Toevoegen Aan Avast
Anonim

Avast is een van de antivirusprogramma's. Het installeren en registreren is zo eenvoudig mogelijk. Er zijn versies voor pc en mobiele apparaten. Tegelijkertijd kan een licentie voor het eerste jaar van gebruik helemaal gratis worden verkregen. Avast biedt verschillende aanvullende beschermingsopties. De mogelijkheid om uitzonderingen toe te voegen is hier ook geïmplementeerd.

Uitsluitingen toevoegen aan Avast
Uitsluitingen toevoegen aan Avast

Noodzakelijk

Computer, mobiel apparaat, internet

instructies:

Stap 1

Om bepaalde mappen of bestanden uit te sluiten van scannen door het antivirusprogramma van Avast, moet u de instellingen van het bestandssysteemscherm invoeren. Ga naar het menu "Beveiliging - Antivirus - Bestandssysteemscherm".

Bestandssysteem scherm
Bestandssysteem scherm

Stap 2

Klik in het bestandssysteemscherm op de knop "Instellingen" en selecteer vervolgens het tabblad "Uitzonderingen". Door op "Bladeren" te klikken, ziet u de inhoud van de harde schijf. Selecteer uitsluitingen door te dubbelklikken op de vereiste mappen of bestanden en op OK te klikken. Bevestig uw keuze in het volgende venster door nogmaals op OK te klikken.

Tab
Tab

Stap 3

Om URL-links aan uitsluitingen toe te voegen, moet u naar de scriptscherminstellingen gaan. Ga naar het menu "Beveiliging - Antivirus - Scriptscherm".

Scenarioscherm
Scenarioscherm

Stap 4

Klik in het scriptscherm op de knop "Instellingen" en selecteer vervolgens het tabblad "Uitzonderingen". Schakel het selectievakje URL's uitsluiten in en klik vervolgens op de knop Toevoegen. Voer in de regel die wordt geopend een koppeling in naar de bron die u wilt uitsluiten van scannen. Klik op "Toevoegen" en OK om uw keuze te bevestigen.

Stap 5

Als u bestanden en mappen of URL's die aan uitsluitingen zijn toegevoegd, wilt verwijderen, kunt u dit doen door het bestand of de map of de URL in het betreffende scherm aan te vinken en op de knop Verwijderen te klikken. Vervolgens moet u op OK klikken om de bewerking te bevestigen. Als er een fout optreedt, klikt u op de knop "Annuleren".

URL verwijderen uit uitzonderingen
URL verwijderen uit uitzonderingen

Stap 6

U kunt de antivirus indien nodig tijdelijk onderbreken. Klik op "Beheer Avast-schermen" en selecteer het gewenste afsluitinterval.

Stap 7

Neem voor serieuzere beveiligingsproblemen contact op met de klantenondersteuning van Avast op de website van het bedrijf. De vraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen en je krijgt een antwoord op het e-mailadres dat bij de inschrijving is aangegeven.

Populair per onderwerp