Een Site Toevoegen Aan Uitsluitingen Voor Nod32

Inhoudsopgave:

Een Site Toevoegen Aan Uitsluitingen Voor Nod32
Een Site Toevoegen Aan Uitsluitingen Voor Nod32

Video: Een Site Toevoegen Aan Uitsluitingen Voor Nod32

Video: Een Site Toevoegen Aan Uitsluitingen Voor Nod32
Video: Как Отключить Eset Internet Security 2024, Mei
Anonim

Sommige sites worden door de antivirus herkend als schadelijke inhoud. Zelfs als een webpagina een virus bevat, vormt dit niet noodzakelijk een bedreiging voor uw computer. Daarom moet u in sommige situaties, wanneer u nog steeds naar de pagina moet gaan, naar de antivirusinstellingen gaan en de overgang toestaan.

Een site toevoegen aan uitsluitingen voor Nod32
Een site toevoegen aan uitsluitingen voor Nod32

instructies:

Stap 1

Start het Eset Nod32-antivirusprogrammavenster via het menu-item of door op het antiviruspictogram in de taakbalk te klikken. Open de geavanceerde instellingen van uw antivirusprogramma. Om dit te doen, drukt u op F5 op het toetsenbord en zorgt u ervoor dat het Nod32-venster actief is, of door het juiste item te selecteren.

Stap 2

Zoek in het venster met geavanceerde instellingen het item Virus- en spywarebeveiliging en vouw het uit. Klik vervolgens op "Internettoegangsbeveiliging", dan - НТТP, HTTPS. Selecteer "Adressen beheren" en tenslotte "Toevoegen". Als uw programma in het Engels is, installeer dan de crack of controleer de instellingen, aangezien de taal verandert in de instellingen van de antivirussoftware.

Stap 3

Kopieer de link naar de site waar u naartoe wilt vanuit de adresbalk van uw browser naar het antivirusdialoogvenster. Selecteer hiervoor het adres met de muis en druk op Ctrl + C op het toetsenbord, plaats vervolgens de cursor in het antivirusveld en druk op Ctrl + V. U kunt de link zelf registreren. Zorg er echter voor dat je een Engelse toetsenbordindeling op je computer hebt. Dit kan worden bekeken in de taakbalk.

Stap 4

Laat alleen de sitenaam samen met het domein van het eerste niveau. Bijvoorbeeld site.com en plaats een asterisk voor en aan het einde van de naam. Bevestig de wijzigingen en sluit de vensters met antivirusinstellingen. Probeer de site opnieuw te laden in uw browser. Als u Nod32 antivirus versie 5 gebruikt, bevinden deze instellingen zich in de sectie "Internet en e-mail", de sectie "Internettoegangsbeveiliging", vervolgens "URL-beheer" en "Toevoegen". Vergeet niet dat antivirussoftware automatisch schadelijke sites toevoegt aan genegeerde sites, dus controleer regelmatig de lijst met sites.

Aanbevolen: