Hoe Installeer Ik Microsoft Security Essentials

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Microsoft Security Essentials
Hoe Installeer Ik Microsoft Security Essentials

Video: Hoe Installeer Ik Microsoft Security Essentials

Video: Hoe Installeer Ik Microsoft Security Essentials
Video: Скачать и установить бесплатный антивирус Microsoft Security Essentials 2024, Mei
Anonim

Microsoft Security Essentials is een softwarepakket dat is ontworpen om spyware- en virusprogramma's te detecteren. Het is ontworpen voor gebruik op Windows-besturingssystemen. Het voordeel is dat het volledig compatibel is met het systeem en geen invloed heeft op de snelheid van zijn werking.

Hoe installeer ik Microsoft Security Essentials
Hoe installeer ik Microsoft Security Essentials

instructies:

Stap 1

Om het programmapakket te downloaden, gaat u naar de officiële Microsoft-website en selecteert u de sectie "Downloaden en kopen". Ga vervolgens naar Gratis downloads - Beveiliging en hulpprogramma's, waar u Microsoft Security Essentials selecteert. Klik op de pagina die verschijnt op "Download" en wacht op het downloaden van het softwarepakket.

Stap 2

Opgemerkt moet worden dat het hulpprogramma wordt ondersteund in alle besturingssystemen vanaf Windows XP (SP3). De installatie wordt ook alleen uitgevoerd op echte kopieën van het systeem. In Windows 8 wordt het hulpprogramma al gebruikt nadat het systeem op een computer is geïnstalleerd en is het opgenomen in het standaardsoftwarepakket, d.w.z. installatie van het softwarepakket is niet vereist.

Stap 3

Voordat u het programma installeert, verwijdert u alle andere antivirusprogramma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Om dit te doen, kunt u de "Start" - "Configuratiescherm" - "Een programma verwijderen" gebruiken. Selecteer in de lijst die verschijnt de hulpprogramma's die u wilt verwijderen door op de knop "Verwijderen" te klikken. Start uw computer opnieuw op na de verwijderingsprocedure.

Stap 4

Voer het resulterende installatiebestand van Microsoft Security Essentials uit. Volg voor een volledige installatie de instructies die op het scherm verschijnen. Klik na het voltooien van de procedure op Voltooien om de wijzigingen toe te passen en start uw computer opnieuw op. Het programma is geïnstalleerd en klaar om te werken.

Stap 5

Als het installatiebestand niet kan worden uitgevoerd, controleert u de functionaliteit van de Windows Installer-service. Ga hiervoor naar "Start" en specificeer in de zoekbalk het verzoek services.msc. Druk vervolgens op Enter. Klik met de rechtermuisknop op de regel "Windows Installer" en klik op de opdracht "Uitvoeren". Probeer vervolgens opnieuw te installeren.

Aanbevolen: