Hoe Kaspersky Internet Security Te Installeren In

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Internet Security Te Installeren In
Hoe Kaspersky Internet Security Te Installeren In

Video: Hoe Kaspersky Internet Security Te Installeren In

Video: Hoe Kaspersky Internet Security Te Installeren In
Video: Тестирование Kaspersky Internet Security 21.2.16.590 2024, Mei
Anonim

Kaspersky Internet Security is een softwarepakket van de maker van de populaire antivirussoftware. Deze applicatie helpt de computer van de gebruiker te beschermen tegen virussen en spyware die gemakkelijk het internet kunnen binnendringen. Internet Security wordt geïnstalleerd met behulp van een installatiepakket dat is gedownload van de site van de ontwikkelaar.

Hoe installeer ik Kaspersky Internet Security in 2017
Hoe installeer ik Kaspersky Internet Security in 2017

instructies:

Stap 1

Ga om te beginnen naar de officiële website van de antivirussoftwareontwikkelaar Kaspersky. Gebruik het gedeelte 'Downloaden' om een proefversie van Internet Security te downloaden. Klik op de knop "Proefversie" om het installatiebestand te downloaden.

Stap 2

Zorg er vóór de installatie voor dat er geen andere antivirussoftware op uw computer is geïnstalleerd, die mogelijk incompatibel is met Internet Security en de werking van de toepassing kan beïnvloeden. De categorie van incompatibele programma's omvat antivirussystemen van andere ontwikkelaars, evenals allerlei soorten firewalls.

Stap 3

Sluit voor de installatie alle actieve toepassingen en voer het gedownloade installatiebestand uit. Klik op de knop "Installeren" in het venster dat verschijnt en volg de instructies die op het scherm verschijnen. Accepteer de licentieovereenkomst voor het gebruik van het programma door het vakje naast het bijbehorende item aan te vinken. U moet ook de KSN-licentie accepteren, die betrekking heeft op het algoritme voor het herkennen van potentieel gevaarlijke software die van het netwerk is gedownload.

Stap 4

Voer indien nodig het wachtwoord voor het Windows-beheerdersaccount in en klik op Volgende. Nadat alle acties zijn voltooid, begint de installatie van het programma, waarna u een bijbehorende melding ziet. Vink het vakje aan naast "Start Kaspersky Internet Security" en klik op "Voltooien". De installatie van het programma is voltooid.

Stap 5

Na het installeren van het applicatiepakket raadt de ontwikkelaar ook aan om de virusdatabases bij te werken met behulp van het juiste item in de programma-interface. U kunt ook de status van uw computer controleren en scannen op virussen in het hoofdvenster van het programma. Het is raadzaam om een volledige scan van de computer uit te voeren, waarbij u het beste geen programma's uitvoert en de toepassing de bewerking zelf laat uitvoeren.

Aanbevolen: