Hoe Kaspersky Internet Security Gratis Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Internet Security Gratis Te Activeren
Hoe Kaspersky Internet Security Gratis Te Activeren

Video: Hoe Kaspersky Internet Security Gratis Te Activeren

Video: Hoe Kaspersky Internet Security Gratis Te Activeren
Video: Kaspersky Internet Security 2021 FREE | Activation Codes 2024, April
Anonim

Veel antivirussystemen hebben een proefperiode waarin u de functies gratis en legaal kunt gebruiken. Ook hier zijn de antivirussystemen van Kaspersky geen uitzondering.

Hoe Kaspersky Internet Security gratis te activeren
Hoe Kaspersky Internet Security gratis te activeren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Open uw browser en ga naar de officiële website van Kaspersky Lab-programma's en ga naar het gedeelte met de proefversie in het hoofdmenu. Zoek Kaspersky Internet Security in de lijst en download het installatieprogramma naar uw harde schijf.

Stap 2

Download dit programma niet van andere sites, het is het beste om dit te doen vanaf een officiële bron, omdat er een mogelijkheid is om schadelijke software tegen te komen. Wanneer het downloaden bezig is, sluit u alle actieve programma's en slaat u alle gegevens op, aangezien de computer tijdens het installatieproces opnieuw wordt opgestart en u belangrijke gegevens kunt verliezen.

Stap 3

Nadat het installatieprogramma volledig is gedownload, begint u met het installeren van de proefversie van Kaspersky Internet Security op uw computer. Houd er rekening mee dat het het beste is om alle actieve programma's in één keer te sluiten, omdat ze het installatieproces kunnen verstoren.

Stap 4

Selecteer de map waarin de programmabestanden zich bevinden. Volg daarna de instructies in de menu-items, installeer Kaspersky Internet Security op uw computer en wacht tot deze opnieuw opstart. Start het indien nodig handmatig opnieuw op.

Stap 5

Na de herstart zal de door u geïnstalleerde Kaspersky Internet Security automatisch starten, vanaf die dag begint de tijd tot het einde van de proefversie, dus beslis binnen een maand of u de volledige gelicentieerde versie aanschaft.

Stap 6

Maak verbinding met internet en download updates voor Kaspersky Internet Security. Voer een volledige scan van uw computer uit, probeer dit programma niet uit te schakelen wanneer u op internet of met schematische stations werkt.

Stap 7

Gebruik geen niet-gelicentieerde sleutels om uw antivirussoftwarelicentie gratis te vernieuwen, respecteer het werk van de ontwikkelaars en gebruik geen gratis software-analogen.

Aanbevolen: