Hoe De Gameversie Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De Gameversie Bij Te Werken
Hoe De Gameversie Bij Te Werken

Video: Hoe De Gameversie Bij Te Werken

Video: Hoe De Gameversie Bij Te Werken
Video: HOW TO FIX DISABLED MODS AFTER UPDATE IN SIMS 4? | CC NOT WORKING AFTER SIMS 4 DECEMBER 2020 UPDATE 2024, Mei
Anonim

Een computerspel is een complex programma, waarvan de creatie veel nuances met zich meebrengt. Vaak blijkt dat een te koop uitgebracht spel verschillende technische problemen en gebreken heeft, in verband waarmee de ontwikkeling updates uitbrengt. Er is een speciale procedure voor het installeren van nieuwe versies.

Hoe de gameversie bij te werken
Hoe de gameversie bij te werken

instructies:

Stap 1

Bezoek vaker de officiële website van de game-ontwikkelaars. Hier wordt informatie over beschikbare updates gepubliceerd, evenals de installatiepakketten zelf en instructies voor het updaten. Ga naar de downloadpagina van het gewenste bestand en voer het uit. Let op de vereiste systeemconfiguratie, aangezien de vereisten kunnen variëren afhankelijk van de versie van het spel.

Stap 2

Voer de download uit volgens de instructies en open vervolgens het installatiebestand. Specificeer het pad naar de map op je harde schijf waar het spel zich bevindt en klik op "Volgende". Wacht tot het installatieproces is voltooid. Houd er rekening mee dat het wordt aanbevolen om eerst alle onnodige applicaties te sluiten, inclusief het spel zelf, evenals de antivirus om conflicten te voorkomen. Nadat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op en start u het spel. De nieuwe versie van de applicatie moet worden aangegeven in het hoofdmenu of in de opdrachtregel (toets "~").

Stap 3

Download de nieuwe versie van het spel van een van de amateurspelsites. Bekijk de beoordelingen van degenen die de game al hebben bijgewerkt om te zien of de add-on functioneel is en geen problemen veroorzaakt. Let op: installatiebestanden op onbekende sites kunnen virussen bevatten die niet alleen leiden tot storingen in het spel, maar ook in het besturingssysteem. Controleer voor de installatie het bijbehorende bestand met een antivirusprogramma.

Stap 4

Sommige game-updates komen pas beschikbaar nadat je contact hebt opgenomen met de technische ondersteuning van de ontwikkelaars. Schrijf een brief naar het e-mailadres dat is opgegeven in de aanvraagdocumentatie, waarin u aangeeft waarom u een update nodig heeft. Meestal worden de redenen aangegeven als technische problemen die specifiek zijn voor de versie die u hebt gekocht. Na een tijdje krijg je een melding over hoe je het spel kunt updaten.

Aanbevolen: