Hoe U Uw Computergebruikersnaam Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computergebruikersnaam Kunt Wijzigen
Hoe U Uw Computergebruikersnaam Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Computergebruikersnaam Kunt Wijzigen

Video: Hoe U Uw Computergebruikersnaam Kunt Wijzigen
Video: Gebruikersnaam wijzigen 2024, Mei
Anonim

Vaak hebben gebruikers van een pc te maken met de problemen van het wijzigen van hun account op een pc. Hoe kan dit probleem worden opgelost? Allereerst moet u de systeemparameters configureren en vervolgens een specifiek algoritme van acties volgen.

Hoe u uw computergebruikersnaam kunt wijzigen
Hoe u uw computergebruikersnaam kunt wijzigen

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Om de gebruikersnaam te wijzigen in, moet je naar de speciale instellingen gaan. Klik hiervoor op "Start". Ga dan naar het item "Mijn Computer". Alle lokale schijven van de computer verschijnen voor je, maar dit is niet helemaal wat je nodig hebt. Klik aan de linkerkant van het venster op het tabblad "Configuratiescherm".

Stap 2

Dit menu bevat alle parameters die de computer in staat stellen om in volwaardige modus te werken en in geval van storingen problemen op te lossen. Verder voor je zou een groot aantal verschillende labels met inscripties moeten zijn, zoals "Automatische updates", "Beheer" enzovoort. Zo niet, klik dan in de linkerbovenhoek op het tabblad "Overschakelen naar klassieke weergave".

Stap 3

Zoek naar een snelkoppeling met de naam Gebruikersaccounts. Meestal staan alle labels op volgorde, dat wil zeggen alfabetisch, dus kijk naar het einde van de lijst.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op deze snelkoppeling. Alle aangemaakte accounts op deze computer verschijnen voor je. Selecteer degene die je nodig hebt en klik met de rechtermuisknop. Klik vervolgens op het tabblad "Account wijzigen". Als u alleen de naam wilt wijzigen, klikt u op "Naam wijzigen". Sla nu alle wijzigingen in het systeem op.

Stap 5

Als u naast de naam nog andere parameters moet wijzigen, selecteert u deze in de lijst en klikt u met de rechtermuisknop. Het is ook vermeldenswaard dat voor het wijzigen van het wachtwoord op een computer de vorige gegevens moeten worden ingevoerd. U kunt ook de afbeelding van de gebruiker wijzigen. Klik hiervoor op het tabblad "Afbeelding wijzigen". Selecteer vervolgens de gewenste afbeelding uit de lijst en sla de parameters op. Als u een afbeelding uit uw eigen lijst wilt selecteren, moet u op het tabblad "bladeren" klikken en het volledige pad op uw harde schijf of draagbare media specificeren.

Aanbevolen: