Hoe De Versie Van Warcraft 3 Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De Versie Van Warcraft 3 Bij Te Werken
Hoe De Versie Van Warcraft 3 Bij Te Werken

Video: Hoe De Versie Van Warcraft 3 Bij Te Werken

Video: Hoe De Versie Van Warcraft 3 Bij Te Werken
Video: Обзор игры Warcraft III: Reforged 2024, Mei
Anonim

Het updaten van een bepaald programma op een computer dient om het werk te optimaliseren en de interface te verbeteren, hetzelfde geldt voor computerspellen. Velen van hen hebben een speciaal programma om updates te downloaden, en sommige games moeten handmatig worden bijgewerkt.

Hoe de versie van warcraft 3 bij te werken
Hoe de versie van warcraft 3 bij te werken

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als je een gelicentieerde versie van de Warcraft 3 pc-game hebt geïnstalleerd, open dan de systeeminstellingen en selecteer de automatische downloadmodus voor updates. Aan de ene kant is dit handig, aangezien de updater uw tussenkomst niet vereist om updatebestanden te downloaden en te installeren, u hoeft alleen deze functie in te schakelen en het spel opnieuw te starten. Sommige van de geïnstalleerde bestanden kunnen echter de spelvoorwaarden negatief beïnvloeden en het is niet mogelijk om ze te verwijderen. In dit geval is een volledige herinstallatie vereist.

Stap 2

Als de versie van Warcraft 3 die op uw computer is geïnstalleerd geen licentie heeft, kunt u op internet zoeken naar verschillende patches om updates te downloaden. Wees voorzichtig, de meeste van deze programma's kunnen uw computer beschadigen en u kunt gebruikersgegevens kwijtraken, dit geldt ook voor game-accounts.

Stap 3

Controleer de gedownloade bestanden op virussen en malware voordat u ze uitvoert. Houd er rekening mee dat een specifieke patch geschikt is voor elke versie van het spel, en verwacht ook, met volledige naleving, geen positieve resultaten van het gebruik ervan, deze methode werkt in zeer zeldzame gevallen.

Stap 4

Koop een licentie voor uw exemplaar van Warcraft 3 zodat u tijdig officiële updates van de World of Warcraft-server ontvangt. Je kunt het kopen op de officiële website van de ontwikkelaar met een plastic kaart of een ander online betalingssysteem voor betaling. Naast het downloaden van add-ons heeft een gelicentieerde game veel voordelen, waaronder de mogelijkheid om op populaire servers te spelen. Het geeft je ook toegang tot tijdige technische ondersteuning voor het softwareproduct, om nog maar te zwijgen van minder bugs in gelicentieerde games.

Aanbevolen: