Hoe Releases Van 1C-configuraties Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Releases Van 1C-configuraties Bij Te Werken
Hoe Releases Van 1C-configuraties Bij Te Werken

Video: Hoe Releases Van 1C-configuraties Bij Te Werken

Video: Hoe Releases Van 1C-configuraties Bij Te Werken
Video: Toyota Techstream 13.30.018 - Hoe te installeren en gratis activering 2024, Mei
Anonim

Toepassingen die zijn opgenomen in het softwarepakket "1C: Enterprise" hebben betrekking op alle activiteitsgebieden van elke organisatie. Regelmatig uitgebrachte updates vereisen extra installatie in de actieve software. U kunt contact opnemen met een technische ondersteuningsspecialist van 1C of de release zelf bijwerken.

Hoe releases van 1C-configuraties bij te werken
Hoe releases van 1C-configuraties bij te werken

Noodzakelijk

  • - het programma "1C: Onderneming";
  • - schijf bijwerken;
  • - computer.

instructies:

Stap 1

De makkelijkste en meest correcte manier om een softwarepakket aan te schaffen is door een onderhoudscontract af te sluiten met de verkoper. Deze dienst is betaald. Maar u kunt altijd contact opnemen met de specialisten bij problemen tijdens het werken met het programma. Deze service omvat ook regelmatige software-updates. Vrijwel alle leveranciers van dit soort software bieden deze service met kleine verschillen aan.

Stap 2

Ontvang een release met een nieuwe configuratie van de fabrikant of download deze zelf op internet van de officiële website van het bedrijf. Je kunt ook altijd vragen naar alle mogelijke problemen op het 1C-forum.

Stap 3

Zorg ervoor dat u uw huidige database naar de back-upopslag kopieert. Dit beschermt u tegen gegevensverlies bij het bijwerken van het programma, aangezien op het moment van de releasewijziging alle informatie die in de programmamap is opgeslagen, wordt verwijderd of vervangen.

Stap 4

Start het 1C: Enterprise-programma. Ga dan naar de configurator instelmodus. Selecteer het menu "Ondersteuning". Nadat een nieuw venster verschijnt, klikt u op het item "Ondersteuningsinstellingen". Vink nu gerust de vakjes aan naast de items die zeggen over de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen in de configuratie. Vergeet niet het selectievakje in de velden in te schakelen: "Gewijzigde configuratie laden", "Zoeken naar beschikbare updates". Deze procedure is vereist. Het updateproces wordt niet voltooid zonder.

Stap 5

Maak een map op uw lokale schijf waar de gedownloade bestanden worden gedownload. De update kan ook vanaf een cd worden gedaan. Zoek de map uptsetup in de updatebestanden. Deze map is speciaal gemaakt om de release van een reeds geïnstalleerd programma bij te werken. Open het en voer het bestand setup.exe uit. Na het opstarten zal het installatieprogramma u vragen om een map voor sjablonen op te geven. Daarna zal het programma onafhankelijk de bestanden detecteren die moeten worden vervangen door nieuwe. Als tijdens de update meerdere keren een venster verschijnt met de knoppen "Doorgaan" en "Afbreken", klikt u gewoon op de knop om het proces voort te zetten. Het programma probeert u dus op de hoogte te stellen van de voortgang van de installatie van de release. Dergelijke vensters verschijnen na elke fase.

Stap 6

Nadat het updateproces is voltooid, start u het 1C: Enterprise-programma. Hierdoor kan de bijgewerkte toepassing een nieuwe bestandsmap genereren.

Aanbevolen: