Hoe Galaxy Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Galaxy Te Installeren
Hoe Galaxy Te Installeren

Video: Hoe Galaxy Te Installeren

Video: Hoe Galaxy Te Installeren
Video: Hoe installeer ik mijn Samsung Tablet? 2024, Mei
Anonim

Galaxy is een sociaal netwerk dat toegankelijk is met behulp van speciale software, dat wil zeggen een serverclient waarmee je toegang hebt tot de chat.

Hoe Galaxy te installeren
Hoe Galaxy te installeren

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website javagala.ru om de Galaxy op een computer of telefoon te installeren. Download het programma naar uw computer en installeer het in de systeemmap van de lokale schijf. Wanneer u verschillende bestanden van internet downloadt, moet u deze controleren met antivirussoftware, aangezien ze verschillende virussen kunnen bevatten die het hele systeem van een pc kunnen beschadigen.

Stap 2

Zodra de applicatie op uw computer is geïnstalleerd, moet u zich op dit netwerk registreren. Hiervoor heeft u een actieve internetverbinding nodig. Voer de snelkoppeling van het programma uit. Meestal bevindt het zich op het bureaublad van uw computer. Selecteer het tabblad "tekenregistratie". Vul vervolgens alle gegevens in die het systeem nodig heeft. Aan het einde van de registratie moet u een verificatiecode invoeren die wordt geverifieerd door een mens of een geautomatiseerde robot. Met deze controle kunt u het systeem beschermen tegen spam die via automatische programma's wordt verspreid.

Stap 3

Zodra de registratie is voltooid, wordt u automatisch naar een van de chatplaneten gebracht, waar ze u uitgebreid vertellen hoe en wat u moet doen. Je moet minimaal drie uur in de chat zijn om toegang te krijgen tot de herstelcode. Schrijf het op papier of in een computertekstbestand. Dan kun je je personage vanaf je telefoon gebruiken. Download hiervoor het programma voor uw telefoon van de officiële website. Alle modellen staan daar aangegeven in speciale lijsten.

Stap 4

Klik vervolgens op het tabblad "Karakterherstel" in het programma. Voer de herstelcode in die je hebt opgeschreven. Nu kunt u in deze chat zowel vanaf uw telefoon als vanaf uw pc communiceren. Deel deze herstelcode met niemand, want alleen de eigenaar van het personage mag deze hebben.

Aanbevolen: