Hoe Maak Je Een Screenshot Op De Samsung Galaxy A8

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Screenshot Op De Samsung Galaxy A8
Hoe Maak Je Een Screenshot Op De Samsung Galaxy A8

Video: Hoe Maak Je Een Screenshot Op De Samsung Galaxy A8

Video: Hoe Maak Je Een Screenshot Op De Samsung Galaxy A8
Video: How to Take Screenshot on SAMSUNG Galaxy A8 (2018) 2024, Mei
Anonim

Samsung heeft een compacte smartphone uitgebracht met een hoogwaardig "hoog" scherm, dubbele selfiecamera en gemiddelde prestaties. De Samsung Galaxy A8 is een van die smartphones die er duurder uitziet dan ze in werkelijkheid zijn, en dat is erg goed.

Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy

Samsung is een bekend wereldwijd merk, onder leiding waarvan vrijwel alle apparatuur wordt geproduceerd die dagelijks in het dagelijks leven wordt gebruikt. U kunt over dit bedrijf in advertenties horen. Op verschillende sites kun je interessante weetjes over haar lezen. Ze is te zien in alle thematische beoordelingen, waar ze verre van de laatste plaats is.

Hoewel Samsung nu wordt beschouwd als de wereldleider in de productie van verschillende apparatuur en elektronica, waren de medewerkers van het bedrijf ten tijde van de oprichting bezig met totaal verschillende dingen, namelijk de productie van rijstmeel. Pas in 1969 maakte het bedrijf een doorbraak op technisch gebied.

Nu kun je op bijna elk gebied van het leven het merk Samsung tegenkomen, dat voortdurend in ontwikkeling is en innovaties introduceert om nieuwe hoogten van de elektronische industrie te veroveren.

Ook heeft Samsung de hardware geüpdatet met de nieuwe Exynos 7885 processor, die over 8 cores beschikt.

Twee daarvan zijn de krachtige Cortex-A73 en de andere zes zijn de energiezuinige Cortex-A53. Specificaties van de 2018 Samsung Galaxy A8 omvatten ook 4 GB RAM en 32 of 64 GB interne opslag naar keuze van de gebruiker. De telefoon kreeg een dubbele camera aan de voorkant die portretfoto's kan maken (Live Focus). De hoofdlens is uitgerust met een 16-megapixelsensor en de secundaire heeft een 8-megapixelsensor. Het diafragma van beide is f/1.9. Aan de achterkant zit de hoofdcameramodule die 16 megapixel foto's kan maken. Het diafragma is f / 1.7.

Hoe maak je een screenshot op de Samsung Galaxy A8

De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus behoren veruit tot de coolste Android-smartphones van 2017. Maar vergeet niet dat de fabrikant de apparaten heeft uitgerust met frameloze schermen, waarbij de gebruikelijke fysieke sleutel onder het scherm wordt opgeofferd. Hoewel Samsung bijna alle functies van deze toets heeft vervangen door andere tools, is de klassieke methode van het maken van een screenshot verdwenen.

De eerste manier om een screenshot van het scherm op de Android-telefoon Galaxy A8 te maken:

  • Het is noodzakelijk om "Reduce sound", "turn on" samen ingedrukt te houden en gedurende 2 seconden vast te houden.
  • De momentopname is klaar.

De tweede methode is waarschijnlijk de gemakkelijkste en snelste.

Zorg ervoor dat de optie Palmbeweging is ingeschakeld in het gedeelte Bewegingen en gebaren.

  • Ga naar het instellingenmenu.
  • Scrol omlaag naar Beweging en selecteer Bewegingen en gebaren.
  • Tik op "Veeg met je vinger" om een foto te maken.
  • Druk op de tuimelschakelaar om de functie in en uit te schakelen.

Ook in de speelmarkt zijn er de nodige applicaties, je moet in de zoekbalk invoeren: "Screenshot" en een applicatie selecteren.

Aanbevolen: