Hoe Samsung Galaxy Aan Te Sluiten Als Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung Galaxy Aan Te Sluiten Als Een USB-flashstation
Hoe Samsung Galaxy Aan Te Sluiten Als Een USB-flashstation

Video: Hoe Samsung Galaxy Aan Te Sluiten Als Een USB-flashstation

Video: Hoe Samsung Galaxy Aan Te Sluiten Als Een USB-flashstation
Video: Galaxy S20: How to Enable USB Debugging in Developer Options 2024, April
Anonim

Samsung Galaxy is de belangrijkste lijn van smartphones gebaseerd op het Android-besturingssysteem. Het werk met het apparaat wordt bepaald door de functies van dit systeem, dat ook de uitwisseling van gegevens met de computer in verschillende modi mogelijk maakt.

Hoe Samsung Galaxy aan te sluiten als een USB-flashstation
Hoe Samsung Galaxy aan te sluiten als een USB-flashstation

instructies:

Stap 1

Om de Samsung Galaxy op een computer aan te sluiten in de modus USB-flashstation, moet u een kabel installeren om de smartphone op de USB-poort van de computer aan te sluiten. Sluit daarna het andere uiteinde van de kabel aan op het apparaat en wacht tot het keuzemenu voor de bedieningsmodus op het scherm van het apparaat verschijnt.

Stap 2

Klik in het menu dat verschijnt op de knop "USB-opslag aansluiten". Na het selecteren van deze optie verschijnt er een melding op het computerscherm over de start van de installatie van de benodigde stuurprogramma's, waarna u wordt gevraagd om acties te ondernemen om de inhoud van de aangesloten schijf te bekijken. Om de mappen op het apparaat te bekijken, selecteert u de optie "Openen om bestanden te bekijken". Als uw apparaat ook een verwijderbare flashdrive heeft, wordt deze ook geopend op het computerscherm in de mapweergavemodus.

Stap 3

Naast het aansluiten in de verwijderbare schijfmodus, kunt u ook het Samsung Kies-programma gebruiken, dat in één set met het apparaat op een speciale schijf met de software wordt geleverd. Plaats deze schijf in uw computer en kies ervoor om Samsung Kies te installeren. U kunt het installatieprogramma voor deze applicatie ook downloaden van de officiële Samsung-website in het bijbehorende gedeelte.

Stap 4

Na de installatie start u het programma via de snelkoppeling op het bureaublad en sluit u uw smartphone aan met de USB-kabel die bij het apparaat wordt geleverd. De telefoon wordt gedetecteerd door het programma en u kunt zowel de inhoud als het telefoonboek beheren.

Stap 5

Met Samsung Kies kunt u ook de benodigde telefoongegevens als back-up opslaan, die u mogelijk nodig heeft bij problemen met de werking van het apparaat.

Aanbevolen: