De Configuratie Wijzigen 1c

Inhoudsopgave:

De Configuratie Wijzigen 1c
De Configuratie Wijzigen 1c

Video: De Configuratie Wijzigen 1c

Video: De Configuratie Wijzigen 1c
Video: Настройка Сервера 1С:Предприятие 8.3 и PostgreSQL 9.4.2-1.1C. Полная инструкция 2024, Mei
Anonim

1C is software die dient voor boekhoudautomatisering in ondernemingen. Voorheen bestond 1C alleen voor boekhoudkundige doeleinden, maar nu bestrijken hun programma's bijna elk aspect van de onderneming.

De configuratie wijzigen 1c
De configuratie wijzigen 1c

Noodzakelijk

  • - 1C programma;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Bestudeer de functies van de 1C-softwareversie die u gebruikt. Bekijk ook de handleidingen en informatieve gegevens die bij de updates worden geleverd. Voordat u wijzigingen aanbrengt in de 1C-configuratie, moet u zich ook eerst vertrouwd maken met de referentieliteratuur met betrekking tot de mechanismen voor het bijwerken en onderhouden van configuraties op 1C: Enterprise en de externe afdrukbare formulieren bestuderen van de versie van het programma dat u gebruikt. U vindt dit allemaal in de referentieliteratuur. Registreer je ook op de forums voor 1C-programmeurs, zodat je iemand hebt om contact op te nemen voor hulp, bijvoorbeeld https://forum-1c.ru/, https://1c-pro.ru/ enzovoort.

Stap 2

Om wijzigingen aan te brengen in de configuratie of zijn elementen van het 1C: Enterprise-programma, schakelt u deze functie in door de configuratiemodus van de configurator te openen. Ga naar het item met de titel "Support" en selecteer vervolgens "Configure Support". Klik daarom in de opties die verschijnen op de opname van de mogelijkheid om wijzigingen in de configuratie aan te brengen.

Stap 3

Gebruik een alternatieve methode, die is gebaseerd op externe afdrukbare formulieren van het programma "1C: Enterprise". Dit is te wijten aan het feit dat het bovenstaande proces tijdens de uitvoering behoorlijk arbeidsintensief kan zijn, wat ook zal leiden tot problemen met het bijwerken van de configuratie.

Stap 4

Als u bepaalde problemen ondervindt bij het aanbrengen van wijzigingen in de configuratie of andere problemen met betrekking tot 1C-software, meld u dan aan voor speciale cursussen om uw kwalificaties te verbeteren en algemene kennis over alle onderwerpen tegelijk te ontwikkelen. U kunt de locatie van dergelijke cursussen in uw plaats vinden op speciale stadsforums. Vergeet ook niet om periodiek de literatuur over nieuwe releases te lezen.

Aanbevolen: