Hoe De Configuratie Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Configuratie Te Bepalen?
Hoe De Configuratie Te Bepalen?

Video: Hoe De Configuratie Te Bepalen?

Video: Hoe De Configuratie Te Bepalen?
Video: Cisco RSE | Chapter 5 | Switch Configuration | Nederlands 2024, Mei
Anonim

Soms is het dringend nodig om de configuratie van uw computer te achterhalen. Geheugen, moederbord, processorsnelheid, externe schijfcapaciteit en vele andere systeemkenmerken. Dergelijke informatie wordt snel geleverd door het standaard hulpprogramma msinfo32. Dit hulpprogramma voor computerconfiguratie en -diagnose wordt bij elke versie van Microsoft Windows geleverd en wordt er altijd bij geïnstalleerd. Bovendien kunt u met zijn hulp informatie vinden over het werk en de apparaten van zelfs een externe computer.

Hoe de configuratie te bepalen?
Hoe de configuratie te bepalen?

instructies:

Stap 1

Klik op uw bureaublad op de knop "Start" en selecteer "Uitvoeren …". Het dialoogvenster Programma's starten wordt geopend. Voer in het veld "Openen" de naam van het hulpprogramma in - msinfo32. Druk op de Enter-toets.

Stap 2

Het venster "Systeeminformatie" verschijnt op het scherm met volledige informatie over uw computer. In het linkerdeel van dit venster vindt u een boomlijst met bronnen en aangesloten computerapparaten. Aan de rechterkant is er een venster waarin gegevens over het geselecteerde apparaat of de geselecteerde bron worden weergegeven.

Stap 3

Selecteer de bovenste regel "Systeeminformatie" aan de linkerkant van de lijst. Direct rechts verschijnt algemene informatie over de configuratie van uw computer.

Stap 4

Voor meer gedetailleerde informatie over een specifiek apparaat in het linkerdeel van het venster, in de boomlijst, selecteer de corresponderende regel. De benodigde gegevens worden weergegeven in de rechterhelft van het venster in de velden "Element" en "Waarde".

Stap 5

Als u de configuratie van een externe computer in een gedeeld lokaal netwerk wilt weten, selecteert u de hoofdmenu-items: "Bekijken" - "Externe computer …". Typ de computernaam in het veld dat wordt geopend. Klik op de knop "Ok". In het venster wordt informatie over de externe pc weergegeven.

Aanbevolen: