Gewijzigde Configuratie Bijwerken

Inhoudsopgave:

Gewijzigde Configuratie Bijwerken
Gewijzigde Configuratie Bijwerken

Video: Gewijzigde Configuratie Bijwerken

Video: Gewijzigde Configuratie Bijwerken
Video: Patiëntdossier bijwerken 2024, Mei
Anonim

Het werken met 1C-software heeft een aantal eigen kenmerken, daarom hebben alleen speciaal opgeleide specialisten toegang tot de gegevens. Er is veel vraag naar deze programma's op de markt van Rusland en de GOS-landen, ondanks de moeilijkheden die zich tijdens het werk voordoen. Heel vaak worden 1C-programmeurs geconfronteerd met het probleem van het bijwerken van de configuratie van gewijzigde gegevens. Dit komt doordat wanneer u bijwerkt, alle instellingen worden verwijderd.

Gewijzigde configuratie bijwerken
Gewijzigde configuratie bijwerken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - 1C: Enterprise versie 8 en hoger.

instructies:

Stap 1

Selecteer twee databases - werkend en de kopie ervan. Geef in het laatste geval de wijzigingen weer die het onderscheiden van de standaardconfiguratie van het programma, die beschikbaar is aan het begin van het werken met het programma na de installatie ervan.

Stap 2

Maak een.cf-bestand, aangezien de site van de fabrikant alleen een.cfu-bestand aan gebruikers biedt. Het is handig voor de volgende stap, die direct verband houdt met het bijwerken van de gewijzigde configuratie.

Stap 3

Ga in de werkende database naar het menu "Ondersteuning", klik vervolgens op het item "Configuratie bijwerken", selecteer het eerder gemaakte.cf-bestand. Schakel in het verschenen vergelijkingsvenster van de kopie van de database de selectievakjes uit van de items die u onlangs hebt bijgewerkt.

Stap 4

Vergelijk en combineer gegevens met behulp van het menu Ondersteuning. In de optie "Ondersteuningsinstellingen" zal er een sub-item "Vergelijk en combineer" zijn. Let er vooral op dat u in dit geval alleen de gegevens vergelijkt en combineert zonder de selectievakjes aan te vinken. Deze bewerking is alleen nodig om orde op zaken te stellen en de volgorde van de volgorde van objecten in de voorwaarden van de huidige configuratie te identificeren met de volgorde en volgorde van objecten in het updatebestand.

Stap 5

Ga dan weer naar dezelfde menu-items in de "Support", voer de bewerking "Vergelijken en samenvoegen" opnieuw uit, op precies dezelfde manier als de vorige keer. Werk aan de objecten, analyseer de resultaten, vergelijk de geïdentificeerde verschillen tussen de werkbasis en de kopie, en specificeer in de kopie van de basis precies de punten die u hebt gewijzigd. Breng wijzigingen over van de nieuwe providerconfiguratie. Sla de wijzigingen op door op de F7-toets te drukken.

Stap 6

Herhaal bovenstaande stappen meerdere keren voordat u met echte productiedatabases gaat werken. Onthoud dat hoe vaker u deze reeks uitvoert voordat u rechtstreeks aan de gegevens gaat werken die voor u belangrijk zijn, hoe beter.

Aanbevolen: