Een Lokale Server Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Lokale Server Verwijderen
Een Lokale Server Verwijderen

Video: Een Lokale Server Verwijderen

Video: Een Lokale Server Verwijderen
Video: Een domeincontroller uit het domein verwijderen | Windows Server 2016 2024, Mei
Anonim

Gratis lokale servers hebben bijna de volledige functionaliteit van betaalde fysieke hosts en bestaan uit dezelfde componenten. Installatiepakketten van verschillende ontwikkelaars verschillen alleen in verschillende configuraties, daarom zijn ze onderworpen aan dezelfde regels voor het werken met localhost. Ook de verwijderingsprocedures blijven standaard.

Een lokale server verwijderen
Een lokale server verwijderen

instructies:

Stap 1

Volg het registratieproces op de geselecteerde ontwikkelaarssite om een e-mail te ontvangen met een downloadlink om de bewerking te voltooien om de gewenste versie van de lokale server te installeren.

Stap 2

Download het voorgestelde uitvoerbare bestand van het programma en voer het uit.

Stap 3

Bevestig uw toestemming voor de installatie in het aanvraagvenster en wacht tot het unzip-proces is voltooid en de Local Server Installation Wizard wordt gestart.

Stap 4

Druk op de Enter-knop en specificeer het volledige pad naar de map voor de lokale serverinstallatie in het volgende dialoogvenster.

Stap 5

Druk op de Enter-toets om de opdracht uit te voeren en bevestig uw selectie door op de y-toets te drukken.

Stap 6

Wacht tot het bericht over het maken van een aparte virtuele schijf voor alle servercomponenten verschijnt en druk op Enter om de toepassing van de wijzigingen te bevestigen.

Stap 7

Geef de gewenste waarde op voor de letter van de gemaakte schijf in het dialoogvenster dat wordt geopend en wacht tot het bericht van de wizard Server installeren verschijnt over de succesvolle voltooiing van de bewerking.

Stap 8

Bevestig de toepassing van de wijzigingen door op de Enter-toets te drukken en voer de waarde 1 in het selectieveld van de opstartopties in.

Stap 9

Druk op Enter om de opdracht uit te voeren en bevestig het maken van de pictogrammen Server Open, Shutdown en Restart op het bureaublad door op de y-toets te drukken.

Stap 10

Klik met de muis op het stoppictogram van het lokale serverprogramma op het bureaublad en klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen om de procedure voor het verwijderen van de lokale server te starten.

Stap 11

Ga naar Uitvoeren en voer de waarde subst created_virtual_disk_name: / d in het Open veld in om de eerder gemaakte virtuele schijf te verwijderen.

Stap 12

Klik op OK om de opdracht te bevestigen en verwijder de map C: WebServers van uw computer.

Stap 13

Voltooi het proces van het verwijderen van de lokale server door de drie eerder gemaakte start-, stop- en herstartpictogrammen van het bureaublad te verwijderen.

Aanbevolen: