Hoe Icq . Los Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Icq . Los Te Maken
Hoe Icq . Los Te Maken

Video: Hoe Icq . Los Te Maken

Video: Hoe Icq . Los Te Maken
Video: How to Install ICQ Messenger on Android u0026 Create An Account 2024, Mei
Anonim

Wanneer u zich registreert in het ICQ instant messaging-systeem, moet u in de meeste gevallen een e-mailadres invoeren waarnaar in de toekomst meldingen van de ICQ-server zullen worden ontvangen. In sommige gevallen is dit onhandig, bijvoorbeeld bij het wijzigen van een mailbox of het verwijderen van een oude.

Hoe icq. los te maken
Hoe icq. los te maken

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Open uw browser, voer www.icq.com/password in de adresbalk in. U ziet een venster met verschillende regels, vul deze in door respectievelijk het mailboxadres in te voeren dat is opgegeven tijdens de registratie in het berichtensysteem en controleer de cijfers voor verificatie en klik op volgende.

Stap 2

Als het bericht Error verschijnt in het geopende venster, controleer dan de juistheid van het postadres. Als de inscriptie Password Assistance - Enter Code verscheen, ging de activering van de beveiligingsvraag naar de mailbox.

Stap 3

Open uw mailbox in een nieuw browsertabblad. Open de brief die is ontvangen van de ICQ-server, open de link om vragen te activeren, klik op "Volgende" op de pagina die wordt geopend en wacht tot een nieuw wachtwoord per e-mail is ontvangen.

Stap 4

Vernieuw de pagina wanneer u een e-mail ontvangt van de ICQ-server met uw nieuwe inloggegevens, open uw berichtenclient en log in op uw account met het nieuwe wachtwoord dat u in de e-mail hebt ontvangen. Vul uw nieuwe e-mailadres in bij de gegevens.

Stap 5

Open een browser, voer www.icq.com/password in de adresbalk in, voer uw accountnummer (UIN) in en klik op "Volgende". Open de link met de tekst Als dit niet uw vragen en antwoorden zijn, klik dan hier. Voer een nieuw postadres in, of het beste van alles, kopieer het uit de mailbox om fouten te voorkomen.

Stap 6

Open de nieuwe mailbox waaraan u uw account gaat koppelen, zoek de brief met de adresbevestigingslink, open deze en voltooi het proces van het opnieuw registreren van de mailbox die aan het ICQ-nummer is gekoppeld.

Stap 7

Start uw instant messaging-client opnieuw, controleer uw accountinstellingen en kijk of de mailbox correct is gewijzigd. Besteed speciale aandacht aan het invoeren van uw e-mailadres, aangezien u uw ICQ-nummer kunt verliezen.

Aanbevolen: