Hoe U Uw Spel Kunt Maken

Hoe U Uw Spel Kunt Maken
Hoe U Uw Spel Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Spel Kunt Maken

Video: Je eerste game maken | Tutorial | Klokhuis Game Studio 2022, September
Anonim

Online games maken is een van de manieren om online geld te verdienen. Je hoeft alleen maar een zoekopdracht in te typen zoals "online game" in een zoekmachine, en een hele reeks links naar allerlei gameportals en games, in feite, zal verschijnen. Het is dus duidelijk dat online entertainment goede winsten kan genereren voor ontwikkelaars. Om echter een spel te maken dat mensen graag spelen en met hun geld afscheid nemen, moeten bepaalde regels worden gevolgd.

Hoe u uw spel kunt maken
Hoe u uw spel kunt maken

instructies:

Stap 1

Bedenk een idee voor het spel. Het moet zeker interessant zijn, en voor een breed scala aan internetgebruikers. Het zal nuttig zijn om de spelen te analyseren, niet alleen binnenlandse maar ook buitenlandse.

Stap 2

Werk vervolgens het mechanisme uit voor de ontwikkeling van het spel, wat de volledigheid van het personage impliceert, evenals de aanwezigheid van een ontwikkelde ontwikkelingslijn en veranderingen in het project.

Stap 3

Huur een ontwikkelteam in door een taak te definiëren. Bepaal het type implementatie van uw project - of het een browsergame is of een game waarvoor u de client moet downloaden en installeren. Dit is een zeer belangrijke fase, omdat het proces van het maken van een project afhangt van uw keuze. Kies je voor de tweede optie, dan zal het veel moeilijker zijn om je plan uit te voeren dan in het geval van een browsergame, maar het werkveld voor het vertalen van je idee naar de realiteit zal veel breder zijn.

Stap 4

Nadat een "conceptversie" van het spel is ontwikkeld, is het noodzakelijk om open tests uit te voeren. Dit stelt u in staat om bugs te identificeren en deze tijdig op te lossen. En gamers die het product testen, zullen je hierbij helpen. Hun mening is niet minder belangrijk dan de mening van experts, want het spel is in de eerste plaats ontwikkeld voor "gewone stervelingen".

Stap 5

Om ervoor te zorgen dat het spel u inkomsten oplevert, moet u nadenken over het mechanisme van het genereren van inkomsten. Dit kan een speciale spelvaluta zijn die voor echt geld is gekocht, unieke uitrusting die exclusief voor deze valuta is gekocht, betaalde bonussen, enzovoort. Unieke items moeten veel beter zijn dan gewone items, zodat mensen bezwijken voor verleiding en hun portemonnee lichter maken.

Stap 6

De laatste kwestie die moet worden onderzocht, is de kwestie van de financiering. Er zullen tenslotte veel kosten zijn - dit is de noodzaak om servers te huren, en betaling voor de diensten van programmeurs, ontwikkelaars en ander personeel, en het maken van een officiële website voor het spel, enzovoort. Natuurlijk kunt u dit allemaal zelf betalen, maar u kunt investeerders aan uw zijde trekken. Eigen vermogen heeft echter de voorkeur, omdat in dit geval de controle over het project in uw en alleen uw handen ligt.

Populair per onderwerp