Een Testprogramma Maken Test

Inhoudsopgave:

Een Testprogramma Maken Test
Een Testprogramma Maken Test

Video: Een Testprogramma Maken Test

Video: Een Testprogramma Maken Test
Video: How to write TEST CASES in manual testing with Example | Test Cases for Login Page 2024, Mei
Anonim

In moderne onderwijsinstellingen is het gebruikelijk om de kennis van studenten te testen met behulp van testprogramma's. Het ontwikkelen van uw eigen software is echter een nogal arbeidsintensief proces. Het is veel winstgevender om het universele programma voor het maken van tests te gebruiken, dat "Programma voor het maken van tests" wordt genoemd.

Een testprogramma maken test
Een testprogramma maken test

Noodzakelijk

database voor tests

instructies:

Stap 1

Download het programma voor het maken van tests van internet en installeer het in het besturingssysteem. Voer het programma uit met beheerdersrechten (het standaardwachtwoord is 1, wijzig het) of leraar (wachtwoord is q, u moet het ook wijzigen). U kunt vergelijkbare software vinden op softodrom.ru. In de regel is het onmogelijk om de belangrijkste programma's voor het maken van tests te onderscheiden, omdat elke software zijn positieve en negatieve kanten heeft en gebruikers op zoek zijn naar verschillende opties voor zichzelf.

Stap 2

Het hoofdvenster heeft drie tabbladen: Toetsmodus (waarin studenten aan de slag gaan), Bewerkingsmodus (voor het maken van toetsen) en Toetsresultaten. Ga naar het tabblad "Bewerkmodus" om de nieuwe testgegevens in het programma in te voeren. Voer de gegevens in het gedeelte 'Instellingen' van het tabblad 'Bewerken' in. Vul de items "Vragen over het onderwerp" en "Antwoorden op vragen" in. Bekijk ook de items Basisconfiguratie en Gebruikersconfiguratie om leerlingen, docenten en beheerders toe te voegen.

Stap 3

Probeer het programma en doe zelf een nieuwe test. Dit zal helpen om mogelijke fouten en onnauwkeurigheden bij het invullen te identificeren. Testresultaten worden weergegeven op het tabblad met dezelfde naam. Er zijn ook testbedieningsknoppen. Zorg ervoor dat u alle fouten corrigeert, aangezien het programma niet correct zal werken met een onjuist gevulde database. Alle gegevens die tijdens het testen door een persoon worden ingevoerd, worden vergeleken met een speciale database, dus je moet de gegevens voor het testen zorgvuldig invullen.

Stap 4

Om te beginnen met testen, voert u het programma uit en klikt u op "Start testen". Geef voldoende tijd om de toets te maken, anders eindigt deze voordat de student alle vragen heeft beantwoord. Het programma bewaart gegevens over alle geteste studenten.

Aanbevolen: