Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Starten
Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Starten

Video: Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Starten

Video: Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Starten
Video: Ice Road Truckers: The Most Dangerous Crossing of Todd's Life (S9, E3) | History 2024, April
Anonim

Truckers 3 is een constant avontuur met echte auto's, wegen, politie en winstbejag. Dit is een racesimulator die spelers van alle niveaus zal aanspreken. Om illegaal gebruik van het spel te voorkomen, hebben de makers het voorzien van een goed beveiligingssysteem, dus om het spel te starten, moet je het activeren.

Hoe het spel Truckers 3. te starten
Hoe het spel Truckers 3. te starten

instructies:

Stap 1

Als je een gelicentieerde game-cd hebt gekocht, moet er in de doos zelf een serienummer zijn dat je moet invoeren wanneer je voor het eerst begint. Soms wordt het ook per e-mail verzonden. Er zijn verschillende manieren om het spel te activeren en te starten. Voer tijdens de installatie het serienummer in het juiste venster in en klik op "Volgende". Nadat de installatie is voltooid, start u het spel.

Stap 2

Als het niet mogelijk was om het spel op deze manier te activeren of als je computer geen internetverbinding heeft, activeer het spel dan via een andere computer. Ga hiervoor naar de website van het Star Force-beveiligingssysteem en voer in het venster dat verschijnt het serienummer in van het computerspel dat je hebt, evenals de hardwarecode en klik vervolgens op "Activeringscode ophalen". Start vervolgens het spel en voer het serienummer in het activeringsvenster in en selecteer "Activeer op een andere manier". Voer in het volgende venster de gegenereerde code in en klik op de knop "Volgende". Het spel zou nu moeten beginnen.

Stap 3

Als deze methode ook niet werkt, gebruik dan de optie om het spel via sms te activeren. Voer in het activeringsvenster het serienummer in en selecteer "Op een andere manier activeren" en ga vervolgens naar het tabblad "SMS". Het systeem genereert een bericht dat u kunt verzenden naar het verkorte nummer dat is opgegeven in het activeringsvenster. Als reactie ontvang je een bericht met een code die in een leeg veld moet worden ingevuld. Na activering start je het spel en begin je aan je avontuur.

Stap 4

De laatste mogelijkheid om het spel te activeren is telefonisch. Selecteer op andere manieren in het activeringsmenu het item "Telefoon" en bel het opgegeven nummer, waarbij u de operator op de hoogte stelt van uw serienummer en apparaatcode. Na het controleren van de gegevens, zal de operator u de activeringscode vertellen. Voer het in hetzelfde venster in en voltooi het activeringsproces.

Aanbevolen: