Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Installeren
Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Installeren

Video: Hoe Het Spel Truckers 3 . Te Installeren
Video: TRUCKING: WHEN DRIVERS BLOCK THE ROAD ..... TRY THIS !!!!#DRIVERS#TRUCKINGANDLIFE# 2024, April
Anonim

Deze game nodigt je uit om jezelf te testen als een Russische chauffeur die naar Californië komt op zoek naar verdiensten voor langeafstandsvervoer. Truckers 3 zet de beroemde gameserie voort, maar deze keer is de gamewereld volledig gekopieerd van de echte.

Hoe het spel Truckers 3. te installeren
Hoe het spel Truckers 3. te installeren

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser;
  • - torrent-client;
  • - een programma voor het emuleren van virtuele schijven.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je computer voldoet aan de systeemvereisten voor de game voordat je Truckers 3 installeert. Om dit spel normaal te laten werken op je computer, moet je het besturingssysteem Windows 2000 / XP / Vista / 7 hebben, je processor moet minimaal Pentium 4 2,4 GHz zijn, het RAM-geheugen moet minimaal 1 GB zijn, de videokaart moet bevatten geheugen niet minder dan 128 MB, het merk van de videokaart is niet slechter dan de GeForce 5700 of Radeon X800. Controleer op DirectX 9 op uw computer. Maak 10 gigabyte ruimte op de harde schijf vrij.

Stap 2

Volg deze link https://tracker.0day.kiev.ua/details.php?id=77680. Registreer u op de site, volg de link "Registratie" bovenaan het venster, vul het formulier in en activeer uw account. Voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de site, keer terug naar het onderwerp en klik op de knop "Download torrent". Na het downloaden van het torrent-bestand zal de torrent-client automatisch starten. Selecteer in het venster de locatie om het bestand op te slaan en klik op "OK". Wacht tot het downloaden is voltooid

Stap 3

Download en installeer het Deamon Tools-programma terwijl het spel wordt gedownload. Volg deze link https://www.daemon-tools.cc/rus/products/dtLite en klik op de knop Downloaden. Na het downloaden, installeer en voer het programma uit. Wanneer het spelbestand is geüpload, klikt u met de rechtermuisknop op het Deamon Tools-pictogram in de lade, selecteert u de virtuele schijf en klikt u op de opdracht "Mount". Selecteer de gedownloade schijfkopie. Na het aankoppelen zal de schijf automatisch starten. Klik op de knop "Install the game" en volg de instructies van het installatieprogramma: selecteer de installatielocatie, lees en accepteer de licentieovereenkomst, herstart je computer na installatie

Stap 4

Ga naar de virtuele schijf "Truckers 3". Open de keygen-map, voer het bestand Rn'R_KeyGen.exe uit en druk op de knop Get Num. Er wordt een serienummer voor het spel gegenereerd. Voer het uit met behulp van een snelkoppeling op het bureaublad of vanaf een schijf, klik op de knop "Ik heb al een activeringssleutel", kopieer uw hardware-ID naar de keygen, voer het ontvangen serienummer in het StarForce-beveiligingssysteemvenster in en klik op "Volgende".

Aanbevolen: