Hoe Nod32 Een Tijdje Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Nod32 Een Tijdje Uit Te Schakelen
Hoe Nod32 Een Tijdje Uit Te Schakelen

Video: Hoe Nod32 Een Tijdje Uit Te Schakelen

Video: Hoe Nod32 Een Tijdje Uit Te Schakelen
Video: Тестирование ESET NOD32 Internet Security 14.0 2024, Mei
Anonim

Als je NOD32 antivirussoftware hebt geïnstalleerd, is het je misschien opgevallen dat het soms een bestand in quarantaine plaatst dat vrij is van virussen. Hoe los je het probleem op? Natuurlijk kunt u de antivirus verwijderen en vervolgens opnieuw installeren. Maar de oplossing is niet erg goed, om niet te zeggen dat het helemaal onhandig is. Het is het beste om NOD32 een tijdje uit te schakelen.

Hoe nod32 een tijdje uit te schakelen
Hoe nod32 een tijdje uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - NOD32-antivirus.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om dit antivirusprogramma uit te schakelen. De eerste manier. Zoek het NOD32-pictogram in de lade. Klik met de rechtermuisknop op dit pictogram en selecteer "Venster openen" in het contextmenu. Selecteer in het venster dat verschijnt het gedeelte "Instellingen". Klik verder aan de rechterkant van het programmavenster op "Virus- en spywarebescherming".

Stap 2

Klik in het venster dat verschijnt op "Tijdelijk uitschakelen van virus- en spywarebeveiliging". Klik vervolgens in het dialoogvenster dat verschijnt op "Ja". Daarna wordt de antivirus uitgeschakeld en inactief. Om het in te schakelen, selecteert u "Antivirus- en antispywarebeveiliging inschakelen" in hetzelfde menu.

Stap 3

Er is een andere manier om NOD32 uit te schakelen. Druk op Ctrl + Alt + Delete of Ctrl + Shift + Esc op het toetsenbord. De taakbeheerder wordt gestart. Daarin moet u het tabblad "Processen" selecteren. In het venster dat verschijnt, ziet u een lijst met alle actieve processen. Klik op de regel "Beschrijving". Er zullen de namen van de processen zijn.

Stap 4

Zoek het proces met de naam ESET GUI. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Proces beëindigen" in het contextmenu. Herhaal dezelfde procedure voor het proces genaamd ESET Service. Daarna wordt de antivirus uitgeschakeld. Het wordt automatisch gestart de volgende keer dat u uw computer aanzet.

Stap 5

Een andere manier om NOD32 uit te schakelen ziet er als volgt uit. Klik op Begin. Selecteer vervolgens "Alle programma's" - "Standaard" - "Opdrachtregel". Typ bij de opdrachtprompt Msconfig. Druk op Enter. Het venster Systeemconfiguratie wordt geopend. Ga naar het tabblad "Opstarten".

Stap 6

Zoek ESET in de lijst met programma's. Schakel het selectievakje naast het programma uit. Klik op "Toepassen" en OK. Start je computer opnieuw op. De antivirus start niet. Om het terug te zetten naar de autostart van het systeem, vinkt u het vakje terug aan.

Aanbevolen: