Hoe NOD32 Tijdelijk Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe NOD32 Tijdelijk Uit Te Schakelen?
Hoe NOD32 Tijdelijk Uit Te Schakelen?

Video: Hoe NOD32 Tijdelijk Uit Te Schakelen?

Video: Hoe NOD32 Tijdelijk Uit Te Schakelen?
Video: Как удалить антивирус ESET NOD32 Internet Security 2024, Mei
Anonim

Het oplossen van het probleem van het tijdelijk uitschakelen van de NOD32-antivirustoepassing kan handig zijn voor enthousiaste gamers bij het starten van sommige versies van online multiplayer-games, maar er moet rekening mee worden gehouden dat zelfs het op korte termijn uitschakelen van antivirusbescherming uw computer kan schaden.

Hoe NOD32 tijdelijk uit te schakelen?
Hoe NOD32 tijdelijk uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Voer een standaard aanmelding uit op de computer onder uw account en open het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken om de procedure uit te voeren voor het tijdelijk uitschakelen van de NOD32-antivirustoepassing. Vouw de link Alle programma's uit en start de vereiste toepassing.

Stap 2

Zoek het NOD32-pictogram in het systeemvak en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken. Specificeer de opdracht "Beveiliging tijdelijk uitschakelen" en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie in het geopende venster van het aanvraagverzoek door op de knop "Ja" te klikken. Vink het vakje aan naast "Deze vraag niet opnieuw stellen" als u deze handeling regelmatig wilt uitvoeren.

Stap 3

Specificeer de gewenste periode voor het uitschakelen van de antivirusbescherming in het volgende dialoogvenster van de toepassing en bevestig uw keuze door op OK te klikken. De standaardopties zijn:

- tot de volgende herstart van de computer;

- vier uur;

- een uur;

- Dertig minuten;

- Tien minuten.

Stap 4

Wacht op het achtereenvolgens verschijnen van berichten van het Windows-systeem en de NOD32-antivirustoepassing zelf over het uitschakelen van computerbeveiliging en onderneem de nodige acties die het verbod op het programma vereisten.

Stap 5

Houd er rekening mee dat de fabrikant van de applicatie niet aanraadt om de antivirus tijdelijk uit te schakelen met het hulpprogramma voor taakbeheer. Gebruik indien nodig de volgende reeks acties om een uitzondering te maken voor de antivirusscan van het vereiste programma of bestand.

Stap 6

Roep opnieuw het contextmenu van het NOD32-item in het systeemvak op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Extra instellingen" te selecteren. Selecteer het item "Uitzonderingen" in het linkerdeelvenster van het venster dat wordt geopend en gebruik de knop "Toevoegen".

Stap 7

Geef het volledige pad op naar het uitvoerbare bestand van het programma dat moet worden geannuleerd in het aanvullende dialoogvenster en geef toestemming voor het opslaan van de wijzigingen door op OK te klikken.

Aanbevolen: