Hoe Verwijderde Bestanden Van Een USB-flashstation Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Bestanden Van Een USB-flashstation Te Herstellen
Hoe Verwijderde Bestanden Van Een USB-flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Van Een USB-flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Van Een USB-flashstation Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Bijna elke moderne persoon slaat een soort informatie op op flashdrives. Sommigen hebben foto's, anderen hebben werkbestanden of een toekomstig diploma. Helaas is niemand van ons immuun voor het verlies van deze gegevens, hoe betrouwbaar het flashgeheugen ook lijkt. Zovelen hebben het probleem ondervonden van het herstellen van gegevens van een dergelijk medium. Het proces van het herstellen van gegevens van een flashstation hangt rechtstreeks af van hoe belangrijke bestanden verloren zijn gegaan.

Hoe verwijderde bestanden van een USB-flashstation te herstellen
Hoe verwijderde bestanden van een USB-flashstation te herstellen

instructies:

Stap 1

Als de gebruiker eenvoudigweg onbedoeld gegevens heeft verwijderd of per ongeluk de USB-stick heeft geformatteerd, zullen speciale programma's helpen de bestanden te herstellen. U kunt het eenvoudig zelf proberen door het benodigde programma op internet te downloaden. Het belangrijkste is om niet in de war te raken en geen wijzigingen aan te brengen in de media tijdens het extraheren van gegevens. Nadat u het verloren bestand hebt opgehaald, brengt u het rechtstreeks over naar uw computer.

Stap 2

Als de flashdrive duidelijk niet goed werkt, bijvoorbeeld helemaal niet wordt gedetecteerd in de computer, of als leeg is gedefinieerd, of als u de flashdrive mechanisch hebt beschadigd - geplet of nat is geworden, moet u contact opnemen met een specialist om gegevens te herstellen. Het is erg belangrijk dat u, als u een probleem heeft gevonden, geen acties meer uitvoert met de flashdrive. De flashdrive moet onmiddellijk en correct uit de computer of camera worden verwijderd en er niet meer mee werken - geen foto's maken, geen gegevens schrijven. Onthoud dat bij bijna elke storing gegevens kunnen worden hersteld als u na het detecteren van een fout onmiddellijk stopt met werken met de flashdrive.

Stap 3

Breng de defecte flashdrive naar een computerreparatiecentrum, waar specialisten, met behulp van een speciaal apparaat (programmeur), alle flashgeheugenchips tellen en decoderen, om zo uw verloren informatie te verkrijgen. Indien mogelijk herstelt het rekencentrum niet alleen uw gegevens, maar repareert ook de flashkaart zelf. Trouwens, tegenwoordig zijn er bedrijven die 24 uur per dag klaar staan om u te helpen met gegevensherstel vanaf een flashstation.

Aanbevolen: