Hoe Een Verborgen Partitie Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verborgen Partitie Te Herstellen
Hoe Een Verborgen Partitie Te Herstellen

Video: Hoe Een Verborgen Partitie Te Herstellen

Video: Hoe Een Verborgen Partitie Te Herstellen
Video: Hoe een partitie te verwijderen in Windows 7/8/10 2023, Maart
Anonim

Heel wat mensen worden constant geconfronteerd met het feit dat ze geen verborgen partitie op hun harde schijf kunnen maken. Het is noodzakelijk zodat u Windows probleemloos kunt herstellen. Het proces van het herstellen van Windows vanaf een verborgen partitie is vrij eenvoudig. Niet iedereen kan echter een verborgen partitie herstellen.

Hoe een verborgen partitie te herstellen
Hoe een verborgen partitie te herstellen

instructies:

Stap 1

Bijna alle moderne laptops en netbooks hebben een verborgen partitie die zich op de harde schijf bevindt. Het is ontworpen om Windows-herstel zonder problemen mogelijk te maken. Hoe kunt u het automatische herstelsysteem van Windows starten en wat is de verborgen herstelpartitie? De verborgen partitie op de harde schijf wordt niet weergegeven in de map Deze computer en in de Verkenner. Het kan alleen worden waargenomen in Schijfbeheer van de Windows Installer bij het werken met programma's die met de harde schijf werken.

Stap 2

Als de laptop andere verborgen partities heeft, zal deze herstelpartitie van hen verschillen in grotere capaciteit.

Stap 3

De laptopfabrikant maakt een image van de schijf van het besturingssysteem en plaatst deze op een verborgen partitie. Om Windows samen met de stuurprogramma's en programma's te herstellen op het moment van aankoop van de laptop, moet u op een bepaalde toets of toetsencombinatie drukken voordat u Windows laadt. Nadat de bijbehorende toetsen zijn ingedrukt, zou het herstelproces moeten beginnen. Dit is handig omdat het hele proces een minimum aan tijd in beslag neemt. Het installeren van Windows vanaf een installatieschijf of vanaf een USB-flashstation duurt veel langer. Naast het herstellen van Windows, herstelt het ook stuurprogramma's, hulpprogramma's en programma's.

Stap 4

Ondanks niet veel positieve eigenschappen heeft deze methode ook nadelen. Het punt is dat bij het herstellen ook onnodige programma's worden geretourneerd. U zult ze handmatig moeten verwijderen. Als u Windows vanaf een installatieschijf of flashstation hebt geïnstalleerd en vervolgens wilt herstellen vanaf een verborgen partitie, moet u de originele Master Boot Record zoeken, downloaden en installeren. Anders werkt het proces gewoon niet.

Stap 5

Momenteel is er een alternatief, namelijk dat je de verborgen partitie zelf moet maken. Hierdoor vorm je zelf de inhoud van de rubriek. Hiervoor wordt Acronis True Image Home 2009 gebruikt.

Populair per onderwerp