Hoe Een Partitie Op Een USB-flashstation Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Partitie Op Een USB-flashstation Te Herstellen
Hoe Een Partitie Op Een USB-flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Een Partitie Op Een USB-flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Een Partitie Op Een USB-flashstation Te Herstellen
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, April
Anonim

Bij het werken met USB-drives kunnen zich allerlei problemen voordoen. Als u een partitie op uw flashstation hebt verwijderd, moet u, voordat u dit apparaat gebruikt, de procedure voor volumeherstel uitvoeren.

Hoe een partitie op een USB-flashstation te herstellen
Hoe een partitie op een USB-flashstation te herstellen

Noodzakelijk

  • - Partitie Beheerder;
  • - Acronis Disk Director.

instructies:

Stap 1

Als de verwijderde partitie geen informatie bevat, of als u de bestanden erop niet nodig hebt, maakt u gewoon een nieuw volume aan. Gebruik hiervoor het programma Partition Manager. Open dit hulpprogramma en klik met de rechtermuisknop op het niet-toegewezen gebied dat bij uw USB-station hoort.

Stap 2

Selecteer in het uitgevouwen menu het item "Sectie maken". Selecteer na het openen van een nieuw venster het bestandssysteem van het toekomstige volume en stel de grootte ervan in. Klik op de knoppen Volgende en Voltooien. Nadat u bent teruggekeerd naar het hoofdmenu van het programma, klikt u op de knop "Wijzigingen toepassen" en bevestigt u de start van het proces voor het maken van partities.

Stap 3

Als u de partitie samen met de informatie die erop staat moet herstellen, installeer dan het programma Acronis Disk Director. Zoek het niet-toegewezen gebied van het USB-station en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het submenu "Geavanceerd" de optie "Herstel".

Stap 4

Selecteer de handmatige modus van het programma, klik op de knop "Volgende" en selecteer het item "Volledige scan". Druk nogmaals op de knop "Volgende" en wacht tot het zoeken naar de gewenste sectie is voltooid.

Stap 5

Selecteer het met de negende muisknop en klik op de knop "Volgende". Daarna zou het opgegeven volume in het hoofdmenu van het programma moeten verschijnen. Zoek de knop "Gespecificeerde bewerkingen uitvoeren" en klik erop. Bevestig de start van het partitieherstelproces.

Stap 6

Verwijder het USB-station veilig nadat het programma is uitgevoerd. Sluit de USB-flashdrive opnieuw aan op uw computer en open de herstelde partitie. Als er nog steeds bestanden verloren gaan, installeer dan het Easy Recovery-programma en herstel de gegevens met de functie Format Recovery.

Aanbevolen: