Hoe Antivirusdatabases Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Antivirusdatabases Over Te Zetten
Hoe Antivirusdatabases Over Te Zetten

Video: Hoe Antivirusdatabases Over Te Zetten

Video: Hoe Antivirusdatabases Over Te Zetten
Video: How to update anti-virus databases and run a scan task in Kaspersky Internet Security 2016 2024, Mei
Anonim

In gevallen waarin een computer is verbonden met internet en periodiek de Kaspersky-databases bijwerkt, kan deze worden gebruikt om het antivirusprogramma bij te werken op een andere computer die geen internetverbinding heeft. Hiervoor biedt de fabrikant speciale hulpprogramma's.

Hoe antivirusdatabases over te zetten
Hoe antivirusdatabases over te zetten

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - verwijderbare opslag.

instructies:

Stap 1

Download van internet een speciaal programma voor het downloaden van updates voor het Kaspersky-antivirussysteem (https://utils.kaspersky.com/updater/2010/for_KAV_9.0.0.459_463_736.zip). Gebruik een verwisselbare USB-drive van elke grootte om databases over te zetten, niet minder dan 100 megabyte. Werk het systeem bij op een computer die is verbonden met internet.

Stap 2

Sluit de schijf aan op uw computer en stel de database-import in, nadat u deze hebt uitgepakt in de map "Files" uit het archief dat u hebt gedownload. Maak in zijn map handmatig een andere map aan met de naam Temp. Kopieer de tijdelijke map van de geïnstalleerde antivirusmap erin. Het wordt aanbevolen deze handeling regelmatig uit te voeren om de software up-to-date te houden op een andere computer die geen internetverbinding heeft.

Stap 3

Voer het hulpprogramma Updater.bat uit vanuit de map met het uitgepakte archief. Daarna zou er een zwart venster op uw scherm moeten verschijnen, wat het begin betekent van het downloaden van de antivirusdatabases. Wacht tot het einde van de operatie. Open vervolgens de map "Hulpprogramma's"; als er een bestand met de naam iupdater.txt in verschijnt, dan heb je alles goed gedaan.

Stap 4

Start het hoofdmenu van "Kaspersky" op de computer met de antivirus die u wilt bijwerken. Klik op de instellingenknop en ga vervolgens naar de linkerkant van het updatevenster.

Stap 5

Klik in het blok dat verantwoordelijk is voor de bron van updates op de instellingenknop en selecteer om een nieuw item toe te voegen. Geef het pad op naar de map met de databases op het verwisselbare opslagapparaat dat op uw computer is aangesloten (Updates) en klik op de knop OK.

Stap 6

Open het tabblad Instellingen updatebron en schakel het downloaden van bestanden van de Kaspersky Lab-server uit. Druk op de OK-knop en start vervolgens de updatemodus.

Aanbevolen: