Hoe Een Nummer Van De Computer Naar De Telefoon Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nummer Van De Computer Naar De Telefoon Over Te Zetten
Hoe Een Nummer Van De Computer Naar De Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Een Nummer Van De Computer Naar De Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Een Nummer Van De Computer Naar De Telefoon Over Te Zetten
Video: Hoe zet je muziek over naar je iPad/iPod/iPhone via je PC 2023, Maart
Anonim

Er zijn verschillende basismethoden voor het overbrengen van informatie van een pc naar een mobiele telefoon. Ze hebben allemaal bepaalde accessoires of apparatuur nodig.

Hoe een nummer van de computer naar de telefoon over te zetten
Hoe een nummer van de computer naar de telefoon over te zetten

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - BlueToot-adapter;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Als u een kabel hebt waarmee u een mobiele telefoon kunt aansluiten op de USB-poort van een pc, maak dan deze verbinding. Selecteer de modus "USB-opslag" op uw telefoon en wacht tot deze wordt gedetecteerd. Open het menu Deze computer en open de lijst met bestanden en mappen op uw telefoon. Open de gewenste map en kopieer de gewenste muziekbestanden erin. In dit geval is het beter om de map Ontvangen bestanden of Muziek te gebruiken.

Stap 2

Als uw telefoon een USB-flashstation heeft, verwijdert u deze en sluit u deze aan op de kaartlezer. Deze apparaten zijn ingebouwd in moderne systeemblokken. U kunt ook een kaartlezer gebruiken die op de USB-poort van uw computer wordt aangesloten. Nadat u het nieuwe USB-station hebt geïdentificeerd, volgt u de procedure in de vorige stap om de gewenste bestanden te kopiëren. Verwijder de USB-stick veilig en sluit deze aan op je telefoon.

Stap 3

Als beide bovenstaande methoden niet bij u passen, gebruik dan de BlueTooth-adapter. Sluit het aan op uw computer en installeer de vereiste stuurprogramma's. Start uw pc opnieuw op zodat dit toestel alle noodzakelijke functies kan uitvoeren. Zet BlueTooth aan op je mobiele telefoon. Zorg ervoor dat de hardware extern doorzoekbaar is.

Stap 4

Open het menu Deze computer en zoek het gewenste muziekbestand. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer het menu "Verzenden". Selecteer in het uitgebreide submenu de parameter "BlueTooth Device". Bevestig de acceptatie van het bestand door op de gewenste knop op de telefoon te drukken. Kopieer andere bestanden op dezelfde manier.

Stap 5

Als geen van de beschreven methoden bij u past, zoek dan een mobiele telefoon waarnaar u bestanden kunt overbrengen met behulp van deze methoden. Kopieer de gewenste bestanden naar uw telefoon via een BlueTooth-verbinding tussen de twee apparaten.

Populair per onderwerp