Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten
Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Telefoon Naar Computer Over Te Zetten
Video: Samsung Galaxy S6: foto's overzetten naar pc 2024, April
Anonim

Er kunnen verschillende methoden worden gebruikt om informatie van een mobiele telefoon naar een computer over te brengen. Veel hangt af van de mogelijkheden van de telefoon en de beschikbaarheid van bepaalde apparaten en accessoires.

Hoe foto's van telefoon naar computer over te zetten
Hoe foto's van telefoon naar computer over te zetten

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Kaartlezer;
  • - BlueTooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Als uw mobiele telefoon een flashkaart heeft, verwijdert u deze en sluit u deze aan op uw computer. Meestal wordt hiervoor een kaartlezer gebruikt. Dit apparaat is ingebouwd in moderne laptops en stationaire computerkasten. Er zijn ook externe apparaten die verbinding maken met USB-poorten. Verplaats de gewenste bestanden van het telefoongeheugen naar de geheugenkaart. Sluit daarna de flash-kaart aan op de pc.

Stap 2

Kopieer de gewenste bestanden naar uw harde schijf, verwijder de schijf veilig en sluit deze aan op uw telefoon. Als je een kabel van dit telefoonmodel tot je beschikking hebt, gebruik deze dan om je mobiele apparaat op je computer aan te sluiten. Selecteer de bedrijfsmodus van de telefoon "Flash-kaart" en wacht op de definitie van een nieuw apparaat. Kopieer de benodigde bestanden en koppel uw telefoon los.

Stap 3

Soms kunt u draadloze Bluetooth-technologie gebruiken om gegevens van uw telefoon naar uw computer over te brengen. In dit geval heeft u een speciale adapter nodig die op de USB-poort is aangesloten. Installeer de stuurprogramma's voor de Bluetooth-adapter en zorg ervoor dat het apparaat goed werkt.

Stap 4

Activeer het draadloze netwerk van de mobiele telefoon. Open het menu "Start" en selecteer "Apparaten en printers". Klik in het menu dat wordt geopend op de knop "Apparaat toevoegen". Wacht tot het zoeken naar beschikbare apparaten is voltooid. Selecteer uw mobiele telefoon en klik op de knop "Verbinden".

Stap 5

Selecteer Inhoud bekijken nadat u synchronisatie hebt ingesteld. Zoek de gewenste bestanden en kopieer ze naar de harde schijf van uw computer. Soms is het nodig om een bepaald programma te hebben om in deze modus te werken. Dit kunnen PC Suite-hulpprogramma's zijn van verschillende fabrikanten of hun analogen.

Aanbevolen: