Hoe Twee Video's In één Te Combineren

Hoe Twee Video's In één Te Combineren
Hoe Twee Video's In één Te Combineren

Video: Hoe Twee Video's In één Te Combineren

Video: Как объединить видео в Windows 10 | Бесплатно 2022, September
Anonim

Om met video op een computer te werken, worden speciale video-editors gebruikt. Ze maken het niet alleen mogelijk om audiotracks te bewerken en van het ene formaat naar het andere te converteren. Met hun hulp kun je ook deelnemen aan meerdere video's en deze in één bestand opslaan.

Hoe twee video's in één te combineren
Hoe twee video's in één te combineren

instructies:

Stap 1

Download en installeer het VirtualDub-hulpprogramma. Het is een van de eenvoudigste en meest functionele video-editors. U kunt het programma als archief downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar. Pak na het downloaden het resulterende bestand uit met WinRAR.

Stap 2

Navigeer naar de map waar u de toepassingsbestanden hebt uitgepakt. Dubbelklik op VirtualDub.exe. Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad Bestand - Openen en specificeer het pad naar het eerste videobestand.

Stap 3

Open vervolgens Bestand - AVI-segment toevoegen. Geef het pad aan naar de tweede video die je in het fragment wilt bijvoegen. Het is vermeldenswaard dat als u 3 of meer stukken in één bestand wilt lijmen, u dezelfde optie kunt gebruiken. Elk toegevoegd fragment wordt aan het einde van het vorige toegevoegd. Segmenten moeten opeenvolgend worden verbonden, d.w.z. open ze in volgorde.

Stap 4

Nadat u alle fragmenten hebt geopend, kunt u de nodige bewerkingen uitvoeren, d.w.z. verwijder onnodige delen, pas filters toe en voeg audiotracks toe.

Stap 5

Gebruik de functie Bestand - Opslaan als om het ontvangen bestand op te slaan. Geef het pad op waar u het eindresultaat wilt opslaan en selecteer ook het formaat van het uiteindelijke bestand. Controleer na de opslagprocedure de resulterende opname met een videospeler. Het splitsen van video's is voltooid.

Stap 6

Als de videoclips verschillende framesnelheden hebben, moet u bepaalde aanpassingen maken. Open hiervoor elk segment in een apart programmavenster. Ga daarna naar het tabblad Video - Framesnelheid van het programma.

Stap 7

Kijk in het venster dat verschijnt naar de FPS-parameters van het originele videobestand. Onthoud deze waarde en ga naar een ander programmavenster, waar het tweede segment open is. Selecteer nogmaals de optie Videoframe, maar vink deze keer het vakje Wijzig naar X frameseconden aan, waar in plaats van X het aantal frames opgeeft dat gelijk is aan het originele bestand.

Stap 8

Klik op "OK" en sla de wijzigingen in het segment op met Bestand - Opslaan. Voeg daarna, in het venster van het originele videobestand, dit fragment toe via de optie Bestand - AVI-segment toevoegen.

Populair per onderwerp