Hoe Muziek Te Knippen?

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Te Knippen?
Hoe Muziek Te Knippen?

Video: Hoe Muziek Te Knippen?

Video: Hoe Muziek Te Knippen?
Video: Dé TECHNIEK om AUDIO / MUZIEK te knippen voor jouw video's! 2023, Maart
Anonim

Er zijn veel manieren om geluidsbestanden te wijzigen. Sommigen van hen vereisen zelfs geen speciaal programma. Alle hieronder beschreven methoden hebben hun eigen voor- en nadelen. Iedereen kan voor zichzelf een passende oplossing vinden.

Hoe muziek te knippen?
Hoe muziek te knippen?

Noodzakelijk

Sound Forge, filmmaker

instructies:

Stap 1

Als je alleen een deel van het muzieknummer wilt markeren, gebruik dan speciale sites. Er zijn tal van gratis online diensten op internet. Bezoek een van de volgende sites: http://www.mp3cut.ru/prog_spilt_onln, http://mp3cut.foxcom.su o

Stap 2

Klik op de knop "Download" en selecteer het gewenste mp3-bestand. Dit is erg belangrijk, omdat de meeste van deze sites alleen met dit bestandsformaat werken. Na het laden wordt een visuele audiotrack weergegeven in het browservenster. Selecteer en verwijder onnodige delen van het bestand. Klik op de knop Opslaan en downloaden om het trimproces te voltooien.

Stap 3

Als u geen internettoegang hebt, gebruik dan het programma dat bij sommige versies van Windows-besturingssystemen wordt geleverd. Het heet Moviemaker. Voer deze applicatie uit.

Stap 4

Open het menu Bestand en klik op de knop Toevoegen. Geef het vereiste bestand op. Dit programma kan zelfs videobestanden verwerken, dus er zouden geen problemen moeten zijn met formaatcompatibiliteit.

Stap 5

Gebruik de methode die wordt beschreven in de tweede stap om de audiotrack te wissen van onnodige delen. Druk op de sneltoets Ctrl + S, voer de bestandsnaam en het formaat in.

Stap 6

Soms is het nodig om de kenmerken van een geluidsfragment enigszins te wijzigen. U kunt het bestandstype wijzigen of specifieke effecten toevoegen. Gebruik hiervoor het programma Sound Forge. Het is een van de krachtigste geluidseditors die ooit is uitgevonden.

Stap 7

Start het programma en open het menu "Bestanden". Klik op de knop Toevoegen. Geef de locatie van het vereiste bestand op. Knip overtollige delen van het audiospoor weg. Gebruik speciale effecten om de kwaliteit en het volume van het afspelen te wijzigen.

Stap 8

Sla de definitieve versie van het bestand op. In dit geval kunt u een van de bestaande audiobestandsindelingen kiezen van AudioCD tot flac.

Populair per onderwerp