Hoe Muziek Uit Clips Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Uit Clips Te Knippen
Hoe Muziek Uit Clips Te Knippen

Video: Hoe Muziek Uit Clips Te Knippen

Video: Hoe Muziek Uit Clips Te Knippen
Video: Hoe professionals MONTEREN: zo VERBERG je een KNIP | de Videomakers 2024, April
Anonim

Oh, wat is de videosequentie bij dit of dat nummer soms prachtig. In de regel wordt dit een "clip" genoemd en vaak is het het aangepaste nummer dat luisteraars en fans van de muzikanten meer waarderen dan de studio- of radioversie. Maar wat als je nergens precies kunt vinden wat er in de video klonk? Op de radio wordt het immers niet gedraaid, op internet is het ook nog lang niet te vinden. Wat moet er dan nog gebeuren? Knip zelf het nummer uit de clip.

Hoe muziek uit clips te knippen
Hoe muziek uit clips te knippen

instructies:

Stap 1

Wees niet bang, daar is niets mis mee. Lang geleden zijn de dagen dat je, om ergens iets uit te snijden, een mes, een vergrootglas en lijm in voorraad moest hebben. Dankzij moderne technologie is onze wereld bijna volledig digitaal geworden, wat ons leven veel gemakkelijker maakt.

Stap 2

Laten we dus doorgaan met de "chirurgische" ingreep in het persoonlijke leven van de clip. Hiervoor hebben we het Sony Vegas-programma nodig - een uiterst handig ding voor dergelijke operaties. Op zichzelf kan dit programma bijna elke actie uitvoeren met betrekking tot video, en veel van wat betreft geluid.

Stap 3

Open eerst het programmavenster. Als het open is voor volledig scherm, is het beter om het te verkleinen tot een derde van de eerder bezette ruimte. Wanneer het probleem met de grootte is opgelost, richten we de cursussen op de gewenste clip, drukken op de linkermuisknop en slepen het videobestand van de map op het bureaublad naar het programmavenster. Daarom hebben we het verlaagd.

Stap 4

Wanneer de overdrachtsprocedure is voltooid, kan het programmavenster worden teruggebracht naar de oorspronkelijke weergave - volledig scherm. Het zal nog handiger zijn.

Stap 5

Dus wat we hebben - twee tracks (een met video, de andere met audio). Als u op de afspeeltoets drukt, begint op beide sporen tegelijkertijd de beweging van strepen, die de verstreken tijd van de clip bepalen. Maar aangezien we alleen geïnteresseerd zijn in het audiobestand, zullen we er aandacht aan besteden.

Stap 6

Selecteer het nummer dat het geluid bevat, kopieer het en verwijder vervolgens alle informatie die in het geopende venster stond. Vervolgens maken we een nieuwe track, voegen het geselecteerde bestand in, slaan het op in mp3-formaat, geven elke gewenste naam - en genieten van het resultaat van ons werk.

Aanbevolen: