Hoe Muziek Te Knippen In Nero

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Te Knippen In Nero
Hoe Muziek Te Knippen In Nero

Video: Hoe Muziek Te Knippen In Nero

Video: Hoe Muziek Te Knippen In Nero
Video: Кодирование аудио файлов - Nero 2024, Mei
Anonim

Het trimmen van muziek is een van de meest gevraagde audioverwerkingstaken. Als u een beltoon voor uw mobiel, een ongebruikelijke alarmmelodie of het refrein van een nummer wilt maken, kunt u niet zonder de muziek te stoppen. Het is erg prettig dat bijna iedereen een audiobestand kan trimmen met behulp van een eenvoudig algoritme.

Muziek trimmen in het Nero-programma
Muziek trimmen in het Nero-programma

instructies:

Stap 1

Eerst moet u het Nero-hulpprogrammapakket installeren. Je kunt het (volledig gratis) downloaden van de site www.nero.com. Het is raadzaam om de nieuwste versie van de distributiekit te downloaden, omdat deze altijd veel extra interessante functies heeft dan de vorige. Nadat u deze software hebt gedownload, kunt u Nero-producten gaan installeren

Stap 2

De installatie van programma's van Nero is automatisch. Bijna alles wat u tijdens de installatie hoeft te doen, is dubbelklikken op het gedownloade installatieprogramma, op de knop "Installeren" klikken en uw persoonlijke gegevens (naam, woonplaats en e-mailadres) invoeren in het dialoogvenster dat wordt geopend. U ontvangt nieuws van het bedrijf Nero en advies over het gebruik van haar producten.

Stap 3

Om muziek in nero te trimmen, moeten we een van de geïnstalleerde toepassingen starten: Nero WaveEditor. Daarin openen we het gewenste geluidsbestand (hiervoor kunnen we de knop "Openen" in de werkbalk gebruiken of het geluidsbestand eenvoudig naar het bureaublad van het programma slepen).

Stap 4

Na het openen van het audiobestand kunnen we beginnen met het inkorten van de muziek. We zien het frequentiebeeld van het bestand (dat wil zeggen, we zien het geluid met onze ogen, het lijkt op de een of andere manier op een ECG), waarmee we kunnen werken als met een afbeelding. Als we een stuk uit een nummer moeten knippen, hoeven we alleen maar te beslissen over het begin en het einde ervan. Om dit te doen, luistert u naar het geluidsbestand naar het gewenste punt (met behulp van de "Afspelen" werkbalkknop), pauzeert u en selecteert u het onnodige stuk (van het begin tot de rechte witte lijn). In dit geval wordt dit hele fragment wit gemarkeerd. Klik vervolgens met de rechtermuisknop en klik op "Knippen". Op deze manier kunnen we elk audiobestand inkorten tot nero.

Aanbevolen: